Tri znaka Zodijaka kojima će pun Mesec uzburkati živote

Ilustracija Foto: Sean Murphy / ImageSource / Profimedia

Za horoskopske znakove koji su najviše pogođeni punim Mesecom u julu 2021. godine, ovo će biti poziv da se suprotstave granicama koje je su im postavljene, jer nas energija Vodolije oslobađa društvenih stega i osnažuje našu autentičnost.

Ova tri znaka biće pod najvećim uticajem punog Meseca, piše Bustle.

Devica

Vaš urođeni osećaj za disciplinu i potreba za organizacijom mogu biti dovedeni u pitanje tokom punog Meseca. Uticaj Vodolije će vas inspirisati da se ne prilagodite društvenim pravilima.
Iako uvek igrate na sigurno, pun Mesec je tu da vam pomogne da se odmaknete od tradicije i lične filozofije. Sada je dobro vreme da razmislite o tome koliko su vaša lična uverenja različita od onih koja vladaju među vašim prijateljima.

Škorpija

Pripremite se, jer vas očekuje ogroman pomak u razmišljanju. Možda ćete se osećati nelagodno i otporno na energiju Vodolije. Ali to ludilo podstiče čitav Zodijak na preduzimanje progresivnih akcija u njihovom ličnom i društvenom životu. Razmislite o tome da li vas ono što trenutno osećate čini osobom kakva želite da budete, ili ipak stagnirate.

Ribe

Ovaj pun Mesec u Vodoliji predstavljaće za vas poseban skup izazova. Ponekad vam se može činiti da ste previše povezani sa drugima, što dovodi do toga da budete ultra osetljivi na sve spoljne uticaje. Bilo bi sjajno vreme da se isključite sa društvenih mreža kako biste odvojili svoja autentična lična uverenja od onih na koja utiče vaša okolina. Oslobodite se mišljenja koja nisu zaista vaša.

***

Bonus video: Slatka keleraba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram