Stiže mlad Mesec i donosi neverovatnu sreću za tri znaka

Foto: Shutterstock

Tokom energije mladog Meseca, romantični spoj Venere i Neptuna ulazi u znak Riba pa nastaje stelijum u Ribama, što znači da ćemo biti suočeni s intenzivnim osećanjima. Vodeni znakovi će se lakše snaći u ovom talasu emocija, u odnosu na druge, a za tri znaka će mlad Mesec u Ribama biti posebno srećan.

Mlad Mesec donosi novi početak, ali ovaj koji nas očekuje 13.03. će biti posebno emotivan i romantičan. Mesec je u znaku Riba, najemotivnijem znaku Zodijaka. Bićemo podstaknuti da maštamo, sanjamo, volimo i posvetimo se stanju svoje duše.

Svi ćemo zaroniti u more svojih osećaja – bićemo zadubljeni u odraz svoje duše. Ova lunarna energija donosi još jednu magiju – pojačanje intuicije. Zato je mlad Mesec u Ribama odličan period da se posvetite duhovnom razvoju i da dopustite srcu da bude vaš vođa.

Tokom energije mladog Meseca i romantični spoj Venere i Neptuna ulazi u znak Riba, pa nastaje stelijum u Ribama, što znači da ćemo biti suočeni s intenzivnim osećanjima.

Vodeni znakovi će se lakše snaći u ovom talasu emocija u odnosu na druge, a evo za koja tri znaka će mlad Mesec u Ribama biti najsrećniji, piše atma.hr.

POGLEDAJTE JOŠ:

Rak
Mlad Mesec vam donosi veliku sreću. Iako je vaša priroda takva da uvek igrate na sigurnu kartu, ovaj put ste spremni za avanture i nove doživljaje. Ovo je idealan trenutak da jačate svoju umnu i duhovnu stranu.

Planirajte putovanja u budućnosti, posvetite se novom hobiju, počnite da učite novi jezik ili se podsetite starih veština. Vreme je da na svoje ideje gledate kao na idealne prilike za rast i napredak.

Energija mladog Meseca u vama budi maštu, kreativnost, ali i sposobnost da manifestujete svoje snove.

Škorpija
Period mladog Meseca u Ribama za vaš znak je jedan od najugodnijih trenutaka u 2021. godini. Kreativna inspiracija vas podstiče da probudite svoje talente. Poezija, muzika, dizajn, pisanje, performans – sve što sada ima veze s umetnošću i estetikom, ići će vam naročito od ruke.

Ovo je takođe i romantičan period koji vam može doneti povezivanje s nekom dušom koja je slična vama. Ako ste u vezi, pojačaće vam se strasti i obnoviti bliskost.

Imaćete razigranu energiju deteta, a ona vam pomaže da se odmorite od svih teških osećaja koja su se nakupila u prethodnom periodu.

Ribe
Iskoristite maksimalno ovu divnu i prirodnu energiju koju vam donosi mlad Mesec. Stvari u vašem životu počinju naglo da se menjaju– želje, snovi, sistem vrednovanja.

Ova promena će biti pozitivna i shvatićete da prolazite put duhovnog i emocionalnog razvoja.

Postajete autentična verzija sebe. Očekuju vas i ugodna  iskustva u ljubavi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram