Horoskopski znakovi koji nisu u stanju da budu verni

Foto: Credit line: Netflix / Everett / Profimedia

Šta to beše vernost?

Temelj kvalitetne veze je vernost, ali za neke horoskopske znakove i najveći problem. Koliko god se trudili, pokleknu upravo na ovom polju.

Više od svega na svetu oni bi hteli da su verni svom partneru, ali to im ne polazi za rukom. Duboko u sebi njihovo biće poklekne svaki put kada se ukaže prilika za zabranjenim voćem – bio to samo flert ili velika ljubav na vidiku.

Ovan

Ovnovi obožavaju seks i tu se krije njihova slaba tačka kada govorimo o neverstvu. Ovo je znak koji ima visok seksualni nagon i vrlo brzo mu sve dosadi – paklena kombinacija za Ovna koji nastoji biti veran.

„Njegova partnerka uvek mora da bude na oprezu“, upozorava za portal Bustle Klaris Monoan koja se bavi astrologijom.

Blizanci

Blizanci vole društvo i traže uzbuđenja, zbog čega se nalaze u tri najnevernija horoskopska znaka. Osim toga, želja za uzbuđenjem mogla bi da ih natera da pokušaju da sakriju aferu kao uzbudljivu avanturu, a ne kao nešto bolno i pogrešno.

Blizanci imaju dosta problema s donošenjem odluka, zbog čega je manje verovatno da će se posvetiti monogamnoj vezi od nekih drugih znakova.

Vaga

Vage su koketne, uživaju u pažnji i ne vole da se osećaju usamljeno, što ih čini jednim od znakova koji će najverovatnije prevariti svog partnera i lagati o tome. Dakle, ako se Vaga oseća usamljeno dok je njen partner odsutan zbog posla i ako upozna nekog šarmantnog, u trenutku bi mogla da se odluči na prevaru.

Čak i kada Vaga istinski voli svog partnera, teško će odoleti dobrom izgledu, šarmu ili stilu nekog trećeg, prenosi žena.rtl.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram