Astro parovi koji moraju da se spoje bar jednom u životu

horoskop
Foto: Shutterstock

Deluju kao potpune suprotnosti, ali nije tako.

Nije uvek lako znati da li bismo s nekim zaista bili dobar par ili ne. On ti deluje seksi i harizmatično, ali sve je nekako neprijatno jer kao da je nezainteresovan. U takvim situacijama dobro dođu astro smernice jer pojedini parovi u horoskopu, sudeći prema zvezdama, jesu jedno za drugo, ali toga nisu svesni jer deluje da su sasvim različiti.

Ribe i Strelac

Za ovaj par na prvu loptu kažu da je nespojiv i da nema velike šanse za uspeh u ljubavi. Ribe su jako osetljive, dok Strelca najviše zanimaju sloboda, putovanja i avanture. Ipak, imaju nešto zajedničko – ljubav prema bližnjima.

I jedno i drugo su veoma osećajni i mnogo cene ljubav. Takođe, Ribe i Strelac se dobro dopunjuju i podstiču kreativnost jedno kod drugog.

Bik i Jarac

Ova dva znaka su svojeglava i sasvim su u suprotnosti jedan drugom. Ali suprotnosti se privlače. I Bik i Jarac su veoma ambiciozni i tome se dive međusobno.

Bikovi sanjaju velike snove, dok su Jarčevi više praktični i realistični. Zajedno prave dobar balans. Ne bi bilo iznenađenje da se potajno jako dopadaju jedno drugom.

Ovan i Vodolija

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. Ovnovi imaju žestoku i ponekad preku narav, dok se Vodolije povlače u svoj introvertni ugao.

Ali i jedno i drugo više vole da rizikuju nego da biraju uobičajen svakodnevni život koji ume da odvede u dosadu i ništavilo.

Kad su zajedno, prosto sijaju, zrače moćnom energijom, pišu na sajtu IndiaTimes.

Blizanci i Rak

Ovo je još jedan neočekivan par. Blizanci i Rak će verovatno biti odličan spoj jer oboje cene prijateljstvo i ljubav na potpuno drugačijem nivou.

Rak može da nauči Blizance da budu strpljivi i na zemlji, dok Blizanci s lakoćom navode Raka da bude društven i otvoren.

Potajno se dive jedno drugom i vole se više nego što deluje na prvi pogled.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram