Princ Hari: Megan je htela da se ubije

princ hari megan markl
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari gostovao je kod čuvene voditeljke Opre Vinfri i tom prilikom priznao kako je njegova supruga Megan Markl umalo izvršila samoubistvo, i to dok je bila u poodmakloj trudnoći. Megan je, srećom, odustala jer nije želela da on izgubi još jednu ženu u životu.

Princ Hari je nedavno u studiju Opre Vinfri, u okviru šoua The Me You Can’t See, kazao kako je njegova porodica pokušala da spreči mladi par da napusti Bakingemsku palatu, kada je Megan tvrdila da je suicidna.

Hari se tada našao između dve vatre – između svoje porodice, a priznao je Opri i da se odao piću i drogama zbog majčine smrti.

On je otkrio i da ide na terapiju već četiri godine, i to po savetu svoje supruge, pa je čak snimljen kako meditira da bi bio smiren.

Pročitajte još:

Kazao je i kako porodica nije mogla da pomogne Megan i da je to jedan od razloga zašto su njih dvoje otišli u Kaliforniju.

„Svaka molba, pitanje, zahtev, upozorenje, šta god, sve je nailazilo na zid ćutanja, na potpuno zanemarivanje“, priznao je Hari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Sussex Set | Podcast (@sussexset)

Mladi princ je dodao i kako se jako uplašio da se istorija ponavlja i da će izgubiti Megan kao što je izgubio i majku, princezu Dajanu.

„Moju majku us proganjali do njene smrti dok je bila u vezi s nekim ko nije belac, a vidite i šta se sad događa“, naveo je Hari praveći tako paralelu između Mohameda al Fajeda, Dajaninog ljubavnika s kojim je poginula, i nejgove Megan.

Zato i ne čudi, kaže Hari, što je Megan imala samoubilačke porive. Ipak, ona se, srećom, nije ubila jer nije želela da on pati, da proživljava sličan pakao kao kad je izgubio majku.

Dodao je i da ga je sramota što je dozvolio da stvari odu tako daleko.

„Najstrašnije je bilo to što je ona bila svesna situacije“, kazao je Hari i istakao važnost dobre terapije koja mnogo pomaže u tako teškim životnim situacijama, posebno kad nas savlada tuga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram