Tajna momka koji je osvojio srpske tinejdžerke

Poznati 23. jul 202120:36 > 20:55
Deren Bernet
Deren Bernet, Foto: Netflix / Everett / Profimedia

"Never Have I Ever" trenutno je najgledanija Netflix serija u Srbiji, posebno među tinejdžerkama - uglavnom zahvaljujući njemu, Derenu Barnetu, koji je preko noći postao najkul frajer nove generacije.

Kada se Deren Barnet preselio u Los Anđeles da bi pokušao da ostvari glumačku karijeru – Lesi se vratio kući. Rođeni „Anđelino“ išao je u srednju školu u Orlandu u Floridi, a na fakultet u Džordžiji. Pre nego što se vratio u svoj rodni grad kako bi ostvario svoj dečački san.

Nakon mnoštva bezveznih poslova koji su mu plaćali kiriju, 29-godišnji glumac polako je punio svoj CV malim ulogama u televizijskim serijama poput This Is Us i Criminal Minds. Tada ga je Mindi Kaling otkrila i namenila mu ulogu osvajača ženskih srca po imenu Pakston Hal-Jošida u hit komediji Never Have I Ever. 

Kada je Daren išao na audiciju za svoju buduću ulogu, ime lika bilo je samo Pakston Hal.

Ali kada su ga kreatori serije Mindi Kaling i Lang Fišer čuli da ima japansko poreklo, pitali su ga da li bi bio zainteresovan da to inkorporira u svoj lik. I tako je nastao Pakston Hal-Jošida – prelepi sportista sa ogromnim srcem koji postaje glavno interesovanje protagonistkinje Devi Višvakumar koju igra Maitrej Ramakrišnan.

Kada je stilista i dizajner Salvador Perez Jr. čuo Derena kako priča na japanskom sa asistentom režije Juko Ogatom, Fišer mu je prišao sa željom da se to uključi u lika. „Bio sam u fazonu: „Što da ne!” rekao je Deren i nastavio: I brzinom svetlosti, crtica i Jošida su dodati.”

Često su ga angažovali za uloge Indijanca ili istočnjaka, i to mu nije smetalo.

„Ali nikada nisam imao priliku da dodam svoje japansko poreklo u uloge”, dodajući da je jezik pričao sa bakom kada je bio mali i da ga je imao kao predmet u školi dve godine „To je nešto na šta sam vrlo ponosan… I vrlo sam srećan što su to uključili u moj lik.”

Međutim, mnogim devojkama će pokvariti planove činjenica da – ima devojku!

Deren je zvanično zauzet i imali smo priliku da vidimo kada je Huver okačila zajedničku sliku još u aprilu čestitajući mu rođendan. Ispod preslatke zajedničke fotke napisala je: „Činiš me srećnom. Srećan rođendan, anđele.”

Dok je pre nedelju dana, Deren učinio isto.

Deren voli da naglasi jednu stvar: Iako je njegov lik glavni dasa u seriji, glumac tvrdi da Pakston zaslužuje da bude mnogo više od samo lepog lica.

„To je moj najveći strah. Ne želim da budem samo to, razumete?”, i dodaje „Takođe, to zaranja u nešto kroz šta sam ja prošao u srednjoj školi. Ne želim da kažem da sam bio zavodnik – baš naprotiv bio sam jako stidljiv. Nikada nisam išao na žurke ili bilo kakva dešavanja u školi. Bio sam i te kako dečak (knjiga) o kome su sudili po koricama. Ne mogu ni da nabrojim  koliko sam puta čuo: „Pre nego što smo se upoznali, izgledao si kao pravi kreten, ali baš nije tako, mnogo si divan.”

Bonus video: Nemački bokser

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram