Ja sam provodadžijka za milionere i svi me mole da ih spojim s ovom ženom

Emilio Utrabo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ljubavni guru otkriva da je poznata ličnost o kojoj najviše muškaraca sanja upravo Natali Portman.

Ejmi van Doran, njujorška provodadžijka milionera, ljubavni guru i izvršna direktorka „The Modern Love Club“, rekla je da njeni klijenti žude za Natali Portman, pogotovo nakon razvoda od Bendžamina Milpijea. Ejmi je u poslednje vreme dobila skoro 40 molbi u kojima svi žele da ih spoji samo sa Natali.

„Mastilo iz penkale kojom su potpisali razvod se nije bilo ni osušilo, a već sam dobila tri mejla od klijenata koji su me izričito tražili da ih spojim sa Natali Portman“, navodi Ejmi za The Post, pa dodaje: „Ima nešto u vezi s Natali.“

Ejmi, koja pomaže istaknutim muškarcima i ženama iz celog sveta da pronađu ljubav, u prošlosti se šalila da „neće ustati iz kreveta za manje od 75.000 dolara“. Danas navodi da je „polaskana“ što ljudi veruju da može da ih spoji s Natali.

Matthieu Mirville/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali to nije slučaj.

Ejmi, koja lično ispunjava želje mnogih poznatih ličnosti, ovog puta je na svom Instagram nalogu pitala da li neko može da je upozna sa poznatom glumicom.

„Niko me nije spojio sa Natali“, požalila se, ali je umesto toga dobila „35 ozbiljnijih zahteva od muškaraca koji su takođe insistirali da i njih treba da upozna sa Natali“.

Ejmi smatra da je hrabro od ovih muškaraca što „misle da bi Natali Portman htela da ode uopšte na sastanak samo nekoliko dana nakon razvoda, ali i što su sebe smatrali dovoljno kvalifikovanim da izađu sa ženom za koju mnogi smatraju da nije samo jedna od najlepših na svetu, već i elegantna i talentovana glumica.“

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsećamo, oskarovka se prošle godine razvela nakon decenije braka. Mediji su tada izveštavali o aferi koju je Bendžamin imao sa mladom klimatskom aktivistkinjom Kamil Etjen. Razvod je okončan u Francuskoj prošlog meseca, gde Milpije živi sa decom. On i Natali su se upoznali na snimanju filma „Crni labud“ 2010. godine, na kojem je Milpije bio koreograf.

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Ejmi je navela da je Natali izuzetak od onog što njeni klijenti obično traže, ali i da oni žene poput Natali smatraju „previše zauzetim“ da bi odlazile na dejt.

„Muškarci koji su mi se javljali u vezi s Natali obično traže žene 15 godina mlađe i bez dece, i obično su manje ambiciozni“, rekla je ona.

„Ali zbog Natali su čak spremni da previde svoje tipične kriterijume.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram