Prvi muž Danijele Karić je poznati fudbaler koji je posle razvoda potpuno nestao iz javnosti

danijela karić
Danijela Karić; Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen bivši muž nikada nije voleo da bude u centru pažnje javnosti.

Ovih dana u medijima se pisalo da je Danijela Karić ponovo u drugom stanju. Njen sadašnji izabranik Ivan Mileusnić veoma je srećan jer će ponovo postati tata, a ni Danijela ne krije svoju veliku radost.

A mnogi su zaboravili da je pre Ivana bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom, Nikolom Martaćem, koji se nakon razvoda potpuno povukao iz javnosti.

Danijela i Nikola Martać godinama su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Vest o njihovom razvodu upravo zbog toga je sve veoma iznenadila.

Nakon devet godina oni su odlučili da svako krene svojim putem, ali su zbog dvoje dece, ćerke Monike i sina Filipa, koji danas žive sa Danijelom i njenim suprugom Ivanom, ostali u dobrim odnosima.

Nikola je nakon razvoda nastavio da živi život daleko od očiju javnosti, a Danijela je nakon nekoliko godina pronašla sreću u braku sa Ivanom Mileusnićem.

Oni su se venčali 2019. godine nakon čega su dobili sina. Budući da Danijelina deca iz prvog braka žive sa njima, mnoge je zanimalo kako se slažu, što je jednom prilikom ona i objasnila.

„Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što i ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece“, rekla je ona, a prenosi glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram