Sve žene dinastije Karić i njihove priče dostojne filma

Foto:E-Stock_mirko_rodic/aleksandar_nalbantjan

Žive u luksuzu, bez izuzetka.

Jedna od najpoznatijih srpskih porodica iz Peći, Karići, polako, ali sugurno došli su do uspeha. Kroz decenije ih je bilo u skoro svim profesijama, a sve ih spaja jedna  stvar – ljubav prema porodici.

O nekim članovima ove porodice se zna manje, o nekima više, ali žene ove familije privlače najviše pažnje medija.

Janićije i Danica tokom braka su dobili četvoro dece: Sretena, Dragomira, Zorana, Bogoljuba i Oliveru. Svi oni imaju svoje porodice, a evo ko su ženski članovi tih porodica.

Slavica Karić izuzetno je cenjen član poznate familije. Četiri decenije provela je u braku sa Sretenom, koji je preminuo 2017. Majka je četvoro dece, ali i baka šestoro unučadi.

Gordana Karić, ćerka Sretena i Slavice, nakon završetka prestižnih škola na Kipru i u Londonu odlučila je da se vrati u Beograd. Retko kada ćete je videti po događajima na kojima se okupljaju poznati jer ona to, kako kaže, ne voli. Iako je više puta u džet set krugovima proglašavana za trendseterku i najbolje obučenu Srpkinju, nikada nije volela da se eksponira u javnosti.

Hafa i Dragomir Karić u ljubavi su više od pet decenija. Njihov odnos se, kako često ističu, zasniva na poštovanju, podršci i razumevanju, što je ključ za sve njihove poslovne uspehe i porodičnu sreću. Hafa je majka četvoro dece i trinaestoro unučadi.

Iako više po papirima član porodice Karić, Elena Karaman je bila jedna od poznatijih članova ove familije. Ona je bila godinama u braku s Jugoslavom, Hafinim i Dragomirovim sinom, sa kojim ima četvoro dece.

Hafina i Dragomirova ćerka, pevačica Danijela Karić, jedna je od poznatijih članova ove familije, a ona i plesač i koreograf Ivan Mileusnić uživaju u skladnom braku od 2019. i roditelji su dvogodišnjeg sina Maksima. Pored zajedničkog sina,ovaj par odgaja i Danijelinu decu, ćerku Moniku i sina Filipa, koje pevačica ima iz braka sa bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem.

Marijana i Zoran Karić godinama su u skladnom braku u kom su dobili četvoro dece, ali i sedmoro unučadi. Marijana je nedavno izdala kuvar tradicionalnih jela s Kosova i Metohije, a često se spominje i to da je ona najbolja kuvarica u porodici.

O Jefimiji Karić, njihovoj čerki, gotovo ništa se ne zna, sem toga da je u braku sa Sašom Radenkovićem koji je ranjen pre tri godine u jednoj kafani u Beogradu i sa kojim ima dvoje dece.

Njena sestra Ana 2014. godine se udala za crnogorskog ugostitelja Balšu Lješkara sa kojim ima dvoje dece. Lepa Ana je drugu trudnoću imala u isto vreme kada i Dana Karić, te su sestre u tim mesecima za domaće medije isticale kako zajedno uživaju u najlepšim trenucima.

Milanka Karić sa Bogoljubom ima četvoro dece i petoro unučadi. Milanka i Bogoljub upoznali su se kada je ona imala petnaest, a on osamnaest godina. Odmah kada su se upoznali, Bogoljub joj je rekao da će biti njegova žena, iako u to nije verovala odmah, njih dvoje su u braku više od pola veka.

Njihova čerka Nadežda u braku je sa Dejanom Lazarevićem, sa kojim ima dvoje dece. Ona se, kao i ostala Bogoljubova deca, istog dana 2018. godine venčala sa Dejanom u jednoj crkvi u Beogradu. Nadežda se ne pojavljuje mnogo u javnosti, a sem idiličnog odnosa koji ima sa suprugom, ne zna se mnogo.

Njena sestra Jelena Karić u braku je sa Goranom Lazarevićem, sa kojim ima dvoje dece. Jelena je uspešna u svom poslu i ne voli javno da se eksponira.

Još jedna Milankina i Bogoljubova ćerka Danica Dana Karić već pet godina je u braku sa Nikolom Stojiljkovićem, sa kojim ima sina Petra. Oni žive na dve lokacije, dok je zima u Beogradu, oni su u Arapskim Emiratima, a kada na ovoj strani sveta dođe leto, vreme provode u našoj prestonici i u Crnoj Gori gde porodica Karić poseduje velelepnu vilu.

Olivera Karić, rođena sestra Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, u braku je sa Novicom Nedeljkovićem, sa kojim ima troje dece i isto toliko unučadi. Bila je direktorka raznih kompanija u Srbiji, a još uvek je član Karić Fondacije.

Njihova čerka Aleksandra Karić sa suprugom Igorom Jovanovićem ima dvoje dece i kako znamo iz domaćih medija, Aleksandra ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Gorica Karić i njen suprug Marko nedavno su dobili blizance nesvakidašnjih imena – devojčicu Anu Aleksandru i dečaka Bogdana Sretena.

Foto: Promo

***

BONUS VIDEO: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram