Fatalne ćerke srpskih fudbalera – najmanje se zna o najlepšoj

Poznati 29. okt 202218:25 > 18:37
Foto: Printscreen Instagram/nastasijastosic/draganadzajic_ /virgimih/vickymiha

Ćerke fudbalera koje će zaseniti očeve.

Ćerke poznatih fudbalera su rođene u skupim vilama, odrasle su jašući ponije, pohađale su privatne škole i sunčale se u Dubaiju.

Njihovi očevi zarađuju milione, ali mnoge njihove ćerke prete da ih prestignu po zaradi.

Pojedine od njih imaju veliki broj pratilaca i prave su zvezde na društvenim mrežama.

Maša Terzić (Zvezdan Terzić)

Maša Terzić je ćerka generalnog direktora Crvene zvezde i jednog od najuspešnijih fudbalera na ovim prostorima –  Zvezdana Terzića.

Nikada nije krila da je glavna mezimica u porodici i da je uvek bila u centru pažnje.

Još kao tinejdžerka zavolela je modu da bi pre dve godine osnovala svoj modni brend „mashaxwolf“. Dospela je u žižu javnosti kada se saznalo da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem. Ta veza nije dugo potrajala, a ona je danas udata i ima sina. Maša je skoro obrisala Instagram i povukla se iz javnosti, pa mediji nemaju previše uvida u njen život.

Isidora Milošević (Savo Milošević)

Fudbaler koji je slomio mnoga ženska srca kada se oženio, Savo Milošević, ima ćerku koja je od tate nasledila šarm i izgled.

Mnogi smatraju da bi trebalo da se bavi modelingom, ali Isidora pozira samo za svoj profil. Završila je Treću beogradsku gimnaziju, ali se osim toga ne zna mnogo o njoj. Čak joj je i profil na Instagramu zaključan.

Viktorija Mihajlović (Siniša Mihajlović)

Viktorija Mihajlović važi za jednu od najlepših mladih dama, koje su ćerke poznatih roditelja, te ne čudi da se bavi modelingom.

Ona ima preko 150.000 pratilaca na Instagramu, a skoro je sa svojom sestrom i majkom osnovala modni brend.

Viktorija je u vezi sa fudbalerom. U pitanju je igrač Monaka Pjetro Pelegri, a svoju ljubav ne krije od javnosti, te neretko objavljuje fotografije sa mladim igračem.

Virdžinija Mihajlović (Siniša Mihajlović)

Dvadesetdvogodišnja lepotica je letos sa javnošću podelila da se verila sa svojim izabranikom, fudbalerom Alesandrom Voljakom.

Njih dvoje su zajedno od 2017. godine, a imaju i dete. Ona je takođe suvlasnik modnog brenda koji tek treba da zaživi, a pokrenula su ga žene Mihajlović.

Dragana Džajić (Dragan Džajić)

Dragana je ćerka čuvenog srpskog fudbalera Dragana Džajića‚ bivšeg predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Ona je takođe bivša manekenka, model, modna dizajnerka i nekadašnji marketing menadžer u kompaniji „Zepter“ u Monte Karlu.

Rođena je 22. marta 1992. godine u Beogradu, a od 2014. godine je živela i radila u Monaku. U braku je sa Milošem Ivanovićem, rođenim bratom bivše teniserke Ane Ivanović, sa kojim ima sina Vida.

Anja Stojković (Dragan Stojković Piksi)

Ćerka naše fudbalske legende i selektora reprezentacije Srbije – Dragana Stojkovića Piksija danas je prava lepotica i živi život iz bajke.

Anja Valente (30) udata je za reli vozača Igoa Valentea, sa kojim ima dvoje dece – ćerke Idiju Rouz i Kasiju.

Koliko je Anja srećna žena i koliko je njen život bajkovit, dokazuje bezbroj fotografija iz njenog privatnog života, koje ponosno deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nastasija Stošić (Vlada Stošić)

Nastasija je ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pre nego što je ušla u svet televizije bavila se modelingom.

Pored novinarskog posla ima i svoj modni brend, a pre nekoliko godina javnost ju je upoznala i kao tadašnju devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg Novakovog brata.

Trenutno se zabavlja sa poznatim glumcem Pavlom Mensurom.

***

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram