Razlog zbog kog roditelji Dragane Mirković nisu bili na njenoj i Tonijevoj svadbi

dragana mirković
Dragana Mirković i suprug Toni; Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dragana Mirković razvodi s eod supruga Tonija za kog se udala pre 25 godina. Tada na svadbu nisu mogli da dođu njeni roditelji.

Pevačica Dragana Mirković objavila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

„Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak“, kazala je, između ostalog, Dragana u svojoj objavi iznenadila mnoge.

Njih dvoje su decenijama važili za skladan par koji bajkovito živi u dvorcu u Austriji. Zajedno su proveli četvrt veka. Toni je izgradio svoje carstvo zahvaljujući velikom uspehu u automobilskoj industriji, dok je Dragana krajem devedesetih, kada su se sreli, bila najveća zvezda folk muzike na Balkanu.

Upoznali su se u Beču, a Toni tada nije znao ko je Dragana Mirković. Jednostavno, odrastao je u Austriji i nije poznavao srpsku estradu.

Ali upoznao ih je Tonijev menažder i on se u Draganu zaljubio na prvi pogled. Posle godinu dana veze su se venčali. Bilo je to 1999. godine u Beču.

Dragana Mirković; Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U to vreme, Srbija je bila pod sankcijama, što je za Draganu bilo naročito bolno – jer njena porodica nije mogla da bude s njom na venčanju.

„Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najljepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, otkrila je pevačica ranije za medije.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram