Natali Portman nikad bolje nije izgledala: Sad kažu da je suptilno potvrdila ono o čemu svi pričaju

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan detalj je privukao pažnju javnosti.

Nedavno se Natali Portman pojavila na dodeli Zlatnih globusa bez supruga Bendžamina Milpjea, koreografa, ali i bez venčanog prstena na ruci.

Ubrzo posle toga glumica je dolila još ulja na vatru o statusu njenog braka nakon senzacionalnih optužbi za prevaru na njegov račun – izjavom da „živi u Parizu sa dvoje dece“, ne pominjući supruga.

Prošle godine pojavile su se glasine da je koreograf Bendžamin Milpje prevario glumicu Natali Portman sa mnogo mlađom ženom, o čemu se do sada niko od njih nije oglasio.

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

No, Natali je možda suptilno dala nagoveštaj o statusu svog 11-godišnjeg braka u intervjuu magazinu WSJ, koji je izašao samo nekoliko dana nakon što se sama pojavila na crvenom tepihu.

Prema pisanju WSJ, njihov reporter je razgovarao sa filmskom zvezdom u njenoj kući u Parizu, gde ona živi sa decom Alefom (12) i ćerkom Amalijom (6), ne pomenuvši Bendžamina.

Nekoliko dana pre nego što je intervju objavljen, Natali je na dodeli Zlatnih globusa bila sama, a izgledala je zagonetno na crvenom tepihu u Diorovoj haljini na cvetiće.

Foto: Dan Doperalski / AFP / Profimedia

Otkako su optužbe za prevaru prvi put objavljene, Natali je više puta viđena bez prstena, prvi put početkom juna – nekoliko dana nakon što je otkriveno Bendžaminovo navodno neverstvo.

U to vreme, francuski Voici objavio je da je koreograf varao Natali sa 25-godišnjom klimatskom aktivistkinjom po imenu Kamil Etjen.

Mediji su tada pisali da je njegova romansa s Kamil bila kratkotrajna i da je sada gotova – te da Bendžamin čini sve što može da mu Natali oprosti i održi njihovu porodicu na okupu, da zna da je napravio ogromnu grešku.

Ffoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Natali nema nameru da iznosi detalje za medije o svom braku, njen prioritet je da zaštiti decu i privatnost.

Par se upoznao 2009. na snimanju filma „Crni labud“, za koji je Bendžamin radio koreografiju, a venčali su se 2012. Da li će opstati, možemo samo da nagađamo.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram