Pogledajte ko je 20 godina mlađa ljubavnica s kojom je muž prevario Natali Portman – iznenadićete se

Natali
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zna da je napravio ogromnu grešku.

Iako je sve izgledalo idilično tokom više od dve decenije braka strani mediji izveštavaju da je glumicu Natali Portman suprug Bendžamin Milpied prevario sa 25-godišnjakinjom.

Natali Portman i Bendžamin Milpied upoznali su se 2010. na snimanju filma Crni labud i venčali se 4. avgusta 2012. godine. Zajedno imaju dvoje dece, sina Alefa, rođenog 17. juna 2011, i ćerku Amaliju, rođenu 2. februara 2017.

Skandal koji je navodno potresao njihov brak prvi je preneo francuski medij Voici, koji je tvrdio da je Milpied imao vanbračnu vezu, ali da je to prošlost. Izvor za Pipl je rekao da je veza bila kratkog veka i da je završena.

Mediji sugerišu da je Bendžamin imao aferu sa mladom klimatskom aktivistkinjom Kamij Etjen.

Kamij
Foto: ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia

Mnoge je iznenadilo što Kamij izgleda kao bilo koja obična žena i daleko je od glamuroznog imidža na koji je Holivud navikao.

Izvor dalje tvrdi da Milpied „zna da je napravio ogromnu grešku i da čini sve što može da natera Natali da mu oprosti i održi njihovu porodicu na okupu.

„Natali je neverovatno diskretna i nema nameru da to iznosi u medije. Njen najveći prioritet je zaštita njihove dece i njihove privatnosti”, dodaje izvor.

Drugi izvor blizak paru rekao je za Page Six da se par nije razišao i da pokušavaju da reše stvari, piše N1.

„Bendžamin čini sve što može da natera Natali da mu oprosti.”

***

Bonus video: Top 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram