Nova fotka Milke Forcan sa ćerkom mnoge je iznenadila

milka forcan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

O Milki Forcan ne čujemo tako često u medijima kao ranije, ali njeni pratioci na društvenim mrežama redovno imaju uvid u to kako živi jedna od najpoznatijih poslovnih žena u Srbiji.

Sada se Milka Forcan pohvalila fotkom sa ćerkom Jovanom i otkrila koliko joj prija boravak u Madridu – zbog druženja s prijateljima, zbog dobre hrane, muzeja, parkova, noćnog provoda…

Mnogi su konstatovali da je ona pravi primer savršeno negovane žene u zrelim godinama, a komentariše se i da toliko dobro izgleda da su ljudi prosto iznenađeni, pa više deluje kao da je Jovanina starija sestra, a ne mama.

milka forcan
Milka Forca; Foto: Instagram milkaforcan’s profile picture
milkaforcan

Njen ten je besprekoran, deluje sveže, jedro i prirodno, a kad se uporedi sa ćerkom Jovanom, više izgleda kao da su sličnih godina nego da su mama i ćerka.

I jasno je da Milka spada u poznate Srpkinje za koje nikad ne biste rekli da imaju više od 50 godina.

Ona je godinama važila za najmoćniju ženu u biznisu u Srbiji. Rođena u Beogradu 1969, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, a potom otišla u London, gde je stekla prva radna iskustva iz oblasti marketinga. Po povratku u Srbiju 1992. zaposlila se u preduzeću Delta M, koje je tada imalo tek 12 zaposlenih.

Milka Forcan Foto:Zoran Lončarević

Tokom svoje 18-godišnje karijere u Delti radila je u međunarodnoj trgovini, finansijama, marketingu i odnosima sa javnošću. Sticala je iskustvo radeći sa najvećim svetskim brendovima, a onda postala i potpredsednica Delta Holdinga 2003.

Od 2004. godine do 2011. bila je predsednica Upravnog odbora Jugohemije, druge najveće veleprodaje farmaceutskih proizvoda u Srbiji.

Držala je niz stručnih predavanja na fakultetima po Srbiji, dobila brojna priznanja iz oblasti marketinga i PR-a. Za doprinos izgradnji Hrama Svetog Save, 2006. godine odlikovana je ordenom Svetog Save.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Godine 2010. Milka odlazi iz Delte i fokusira se na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje.

Članica je Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), a od 2011. i članica Izvršnog odbora Unije teniskih profesionalaca Srbije.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram