Kako danas izgleda prelepa Nataša iz Žikine dinastije

gala videnović
Gala Videnović Foto: Printscreen

Kako danas izgleda?

Glumica Gala Videnović obeležila je srpsku kinematografiju brojnim ostvarenjima, među kojima su „Jagode u grlu“, „Bal na vodi“, a mnogi je pamte baš kao Natašu u „Žikinoj dinastiji“.

Rođena 27. juna 1969. godine u Beogradu, na malim ekranima se prvi put pojavila sa 12 godina.

Nakon toga su usledile uloge u brojnim televizijskim i filmskim projektima. Zbog svoje lepote i šarma Gala je smatrana seks simbolom 80-ih godina. Početkom 90-ih se odselila u Ameriku, te se na srpskoj javnoj sceni pojavljuje mnogo ređe.

Gala je inače prošle godine bila na prijekciji digitalizovanog „Bala na vodi“ i tom prilikom je za Danas otkrila nešto o sebi.

„Jogom se bavim 15 godina. Nakon tog perioda možete veoma jasno da shvatite benefite te discipline u psihofizičkom smislu, koliko vam balansira svakodnevni život. Od tada sam rešila da se školujem i da pomažem i sebi i drugima.“

Gala Videnović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Gala, koja ime nosi po velikoj ljubavi Salvadora Dalija, udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla. Živi na relaciji Malibu – Beograd.

Gala Videnović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako je u jednom intervjuu kazala, nije joj bilo teško da se odluči na taj potez jer je Los Anđeles posećivala još kao devojčica. Otišla je u nameri da ostvari uspešnu internacionalnu karijeru. Međutim, vest da će postati majka, promenila je njene prioritete, pa je glumica odlučila da posao stavi u drugi plan.

Pre par godina gledali smo je seriji „Pet“ u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram