Fotka kojom je najlepša glumica Holivuda šokirala 3 miliona ljudi

blejk lajvli
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Malo koja bi se usudila da uradi slično.

Blejk Lajvli (35) sredinom februara u tajnosti je rodila četvrto dete čiji pol ona i suprug Rajan Rejnolds (46) kriju.

Blejk, koju zovu i najlepšom glumicom Holivuda, sada je skoro dva meseca nakon porođaja pozirala u kupaćem.

I ujedno je učinila ono što mnoge druge ne bi – pokazala je svoje „nesavršeno“ telo, tj. slobodno otkrila kako žena prirodno izgleda posle porođaja – sa kojim kilogramom viška i malo celulita.

‘Ona prodaje školjke dole uz morsku obalu’, napisala je šaljivi opis Blejk uz fotografije na Instagramu aludirajući na svoje ogrlice. Glumica je pozirala i u gornjem delu bikinija i pantalonama i pokraj bazena u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu s prorezom na stomaku.

Podelila je i fotografiju nasmejanog supruga na plaži, a par je napravio i selfi s njihovim majkama. Blejk je za ovu svoju objavu dobila skoro tri miliona lajkova i niz oduševljenih komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

‘Ona je moja omiljena skupljačica školjki’, poručila joj je manekenka Điđi Hadid.

‘Nisi li se tek porodila’, ‘Dobri geni’, ‘Kako je biti prava boginja?’, ‘Hvala što si stvarna, a ne fotošopirana’, ‘Kako izgledaš ovako dobro nakon četvoro dece?’, ‘Ovde sam da podsetim Rajana koliki je srećković’, ‘Izgledaš kao da nikad nisi dobila decu.. Kako ti to uspeva? Nije ni Rajan loš!’, neki su od komentara pratilaca.

Inače, Lajvli i Rejnolds su u u braku od 2012, a osim bebe kojoj kriju pol, imaju i tri ćerke koje pokušavaju da drže daleko od očiju javnosti. Retki trenutak kada su ih pokazali je bio kada je Rajan 2016. dobio zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, piše story.hr.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram