Važne lekcije o braku koje možemo da naučimo od Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

Rajan Rejnolds
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Najzabavniji i najljubavniji par u Holivudu.

Naravno, nemoguće je tačno znati šta se dešava u vezi Lajvli i Rejnoldsa, ali iz onoga što su otkrili o svom privatnom životu, čini se da nešto možemo da naučimo.

Nije sve tako ozbiljno

Ako želite da budete u trajnoj vezi, morate da budete u stanju da nasmejete jedno drugo — a to je nešto što Rejnolds i Lajvli redovno rade. Pogledajte samo njegov Tviter, što je zapravo nešto za šta je Blejk rekla da je stalno zasmejava.

„Tako sam zaljubljena u njega kada piše te stvari“, rekla je u septembru 2017. „Mislim, zaljubljena sam u njega većinu vremena, ali posebno tada“.

Uvek se podržavajte

Ako obratite pažnju na njihove javne nastupe, verovatno ćete primetiti da nikada ne postoji trenutak kada se jedno od njih pojavi na crvenom tepihu bez drugog. Rejnolds i Lajvli su uvek voljni da bodre jedno drugo i budu jedan drugom najveći obožavaoci.

Otvoreno razgovarajte

Nikome nije lako da razgovara o razlikama sa partnerom, posebno kada su vas naljutili ili uznemirili. Ali da bi se borila protiv toga, Lajvli je rekla  da razgovara s njim kao da je prijatelj koji joj pomaže u problemu sa njenim mužem.

„U drugim vezama, ako bi nešto iskrslo, nazvala bih svoje drugarice ili sestru i rekla: ‘Hej, to je ono što je on uradio – šta da radim?’, rekla je. Sa njim, bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo se uopšte zabavljali. I tretiram ga kao svoju drugaricu. Kažem, ‘Hej, ovo se desilo. To me je uznemirilo. Ovako se osećam. Šta da radim ?’ I on čini isto za mene. Tretira me kao svog najboljeg druga.“

Važno je prijateljstvo među vama

Očigledno, imati hemiju i održavati tu iskru živom je važno u dugotrajnoj vezi, ali Lajvli i Rejnolds su otkrili da je njihovo prijateljstvo kao osnova njihove romantične veze važno za njihov brak, i da ima smisla – ako ste u braku sa nekim koga smatrate svojim prijateljem, ako ne i najboljim prijateljem, to prijateljstvo će trajati dugo nakon početne faze medenog meseca, piše Insider.

„Znala sam da će mi on uvek biti najbolji prijatelj za ceo život“, rekla je Lajvli u intervjuu za Mari Kler. „To je bila najveća stvar za mene. Nikada nisam iskusila ništa slično prijateljstvu koje imam s njim.“

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram