Reči Džordža Klunija o Amal treba da budu standard svakoj ženi

Kluni
Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Ako neko zna da izrazi ljubav - to je Džordž Kluni.

Ona je najvažnija osoba u njegovom životu

Kada se pojavio u emisiji ‘My Next Guest Needs No’ Introduction sa Dejvidom Letermanom, Kluni je objasnio kako se svrha njegovog života promenila nakon što je upoznao Amal.

„Upoznao sam nekoga zbog koga bih apsolutno menjao svoj život. Upoznao sam nekoga, kome je njen život značio više od mog života. Nikada ranije nisam imao to iskustvo“, rekao je Kluni.

Džordž i Amal Kluni, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Majka za poželeti

Tokom svog prvog intervjua od kada je dočekao blizance Elu i Aleksandra sa suprugom Amal, glumac je odao priznanje advokatici za ljudska prava što ga je potpuno nadmašila kada je u pitanju roditeljstvo.

„Odjednom ste odgovorni za druge ljude, što je zastrašujuće. Ona je kao olimpijska atletičarka. Tako prelepo joj ide“, istakao je glumac tada.

Džordž i Amal Kluni, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nikad nije upoznao takvu osobu

„Nisam mogao ni da maštam o ovakvoj sreći u vezi. Sa 52 godine pronašao sam ljubav svog života i zaista sam srećan.“

Promenila mu je pogled na svet

„Sve što znam je da je to promenilo sve u smislu toga kako sam mislio da će moja budućnost izgledati. Uvek sam bio optimista u pogledu na svet. Nisam uvek bio potpuno optimističan u pogledu toga kako će to lično da funkcioniše za mene. Ali sada jesam“, rekao je Džordž za magazin People o svom braku.

Promenila ga je nabolje

„Ja sam mnogo srećnija osoba i imamo veoma srećan život. Uživamo u mnogim istim stvarima i veoma uživam u projektima koje ona preuzima jer imaju stvaran efekat“, rekao je glumac u intervjuu na pitanje o bračnom životu sa Amal.

Džordž i Amal Kluni, Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je… sve

„Ona je neverovatno ljudsko biće. I brižna je. A ona je takođe jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada sreo. I ima odličan smisao za humor“, rekao je Džordž za Entertainment Tonight.

Najmodernija osoba koju je upoznao

„Ona samo pokupi odeću koju će nositi, a meni je to neverovatno’“, rekao je Džordž o stilu svoje supruge, koji i dalje izaziva pažnju na crvenom tepihu i univerzitetskim kampusima.

Voli je, više nego ikog ikada

Bilo je to u intervjuu za  ‘This Morning’ kada je Džordž rekao najslađu rečenicu o svojoj ženi, s kojom je tada već bio godinu dana u braku: „Imam nekoga sa kim mogu da razgovaram o bilo čemu, i nekoga do koga mi je stalo više nego do bilo čega drugog. Lepo je“.

Džordž i Amal Kluni, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

To je bila ljubav na prvi pogled

„Prilično sam brzo znao da želim da provedem ostatak života sa Amal“, rekao je za CBS. Ona je, međutim, uzela malo više vremena da odluči.

„Nikada nismo razgovarali o tome, pa nije bilo ‘Hej, možda bi trebalo da se venčamo.’ Bukvalno, samo sam je zatekao sa tim… a ona je samo ponavljala, ‘O moj Bože’ i ‘Vau!’ Samo smo sedeli tamo i na kraju sam rekao: ‘Slušaj, imam 52 godine i klečim već oko 28 minuta, tako da moram da dobijem odgovor na ovo ili će mi ispasti kuk. Možda neću moći da ustanem!’“

On je njen trofej

Kao suprug svetski poznate advokatice za ljudska prava, Džordž u potpunosti priznaje da je uloga koju ovih dana najčešće igra njenog ‘slatkiša’ kog vodi pod ruku.

„Da budem sjajan i lep  – to je uglavnom moj zadatak sada“, našalio se sa Stivenom Kolbertom tokom nastupa u emisiji The Late Show.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – Poznate dame na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram