„Krst poza” u seksu je za sve one koji su lenji, a žele dobar provod

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ova poza je top tokom letnjih vrućina.

Klasične poze u seksu su skroz u redu, ali teške poze vredi raditi samo ako postoji velika nagrada. Nema ništa loše u klasičnim, lakim položajima za seks. U stvari, često su najbolji seksualni položaji najlakši jer se zapravo možete opustiti i usredsrediti na uživanje, bez brige da će i najmanji pomak dovesti do toga da se prevrnete i udarite svog partnera glavom tako snažno da mu razbijete usnu.

Ali možemo li ići dalje od klasičnog? Lakše nego lako? Šta je sa položajima u seksu kada se osećate lenjo? Ta vrsta seksa koji imate dok čekate da stigne pica, ili dobri stari jutarnji seks nedeljom sa mrvicom mamurluka? Ponekad posle noći divljeg seksa sa pomeranjem granica otkrijete da je vreme da se preorijentišete na nešto lakše da ne biste nešto uganuli.

Za takve dane, a i vrele letnje dane kada vam nije mnogo do trenja celih golih tela – idealna je ‘krst poza’.

Kako se radi: Muškarac mora da leži na boku, a zatim se vi spustite okomito na njega, tako da svojim telima pravite uglove od 90 stepeni, sa kolenima preko njegovih kukova.

Nivo lenjosti: Naručivanje dostave iz restorana koji se nalazi u vađšoj ulici. Oboje možete da legnete i radite sa veoma ograničenim opsegom pokreta. Plus, postoji potencijal za mnogo stimulacije klitorisa, što je uvek dobra stvar.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram