Zbog ovog detalja na haljini Severini kažu – ti si čista žudnja

severina
Severina Foto: Instagram/severina

Severina je nedavno obukla jednu maksi haljinu koju mnoge žene ne bi tek tako ponele zbog jednog detalja.

Mala crna haljina je nezamenljiva u ženskom ormaru. Ovaj bezvremeni odevni komad može da se kombinuje na različite načine i za različite prilike. U toj haljini se žene osećaju pune samopouzdanja, doterano i lepo.

Toj moći male crne haljine ne može da odoli ni Severina. Hrvatska pevačica je na društvenim mrežama nedavno podelila inspirativnu kombinaciju za večernji izlazak i obukla crnu haljinu, i to kakvu.

Kada se gleda spreda, to je o naizgled konzervativni model maksi haljine s rolkom i dugim rukavima, koji suptilno naglašava ženstvenu siluetu.

Pogled s boka pak ističe vrtoglavi šlic koji dopire sve do struka, ali i okrugli izrez na sredini haljine koji svemu daje seksepilni predznak. Izazovan je to model koji bi poneletek neke žene. I sada Severini poručuju da je čista žudnja i da izgleda kao boginja.

Severina zapravo nosi Cindy haljinu brenda Galvan London iza kog stoje četiri nemačke dizajnerke – Ana Kristin Has, Sola Harison, Ketrin Holmgren i Karolin Franks, piše Zadovoljna.hr.

Ova grupa žena pokrenula je zajednički brend 2014. godine jer su želele da stvaraju večernju odeću za žene s pomakom.

Severina je odabranu haljinu od viskoze i elastina uparila samo sa kožnim bordo štiklama – svaki drugi dodatak bio bi potpuno suvišan.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram