Boja je top! Severina se pojavila u efektnom sakou koji smo videli i u popularnoj seriji

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Regionalna muzička zvezda Severina Vučković održala je koncert u Cirihu u efektnoj odevnoj kombinaciji.

Nakon uspešnog koncerta u Minhenu Severina se uputila u Cirih. I tamo je odradila odličan nastup pred razdraganom i sjajno raspoloženom publikom koja je uglas pevala sve njene hitove.

Severinine scenske kombinacije tradicionalno su vrlo efektne. Bez obzira na to radi li se o velikom ili manjem nastupu, po mnogima najbolje obučena slavna Hrvatica nikad ne razočara odabirom odevnih komada i dodataka.

Nakon što su joj u Minhenu usred nastupa pukle pantalone, za koncert u Cirihu odabrala je znatno udobniji model. Na binu je došla u pocepanim sivim farmerkama koje je opasala crnim remenom te u njih utaknula klasičnu belu majicu kratkih rukava.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Čizme do kolena dobro su se uklopile u ovo izdanje u kojem je glavna zvezda efektan sako. U pitanju je model poljske dizajnerke Magde Butrym, čije kreacije su vrlo popularne među trendseterkama.

Nosila je predimenzionirani model strogog kroja s predivnim cvetnim uzorkom u jarkim i upečatljivim bojama. Upravo ovaj odevni komad savršeno demonstrira njenu modnu viziju u kojoj se susreću muška i ženska moda.

„U smislu krojenja i siluete određenih komada, postoji jasna poveznica s klasičnom muškom modom, ali takođe mi je važno da u svakoj kolekciji prikažem ženstvenu i romantičnu estetiku. Ta je fuzija vrlo važna za moj brend“, kazala je.

Foto: Promo/Magda Butrym
Foto: Promo/Magda Butrym

Severinin sako pojavio se i u 9. epizodi 3. sezone serije Emili u Parizu. U jednoj sceni Emili je od glave do pete odevena u Magdine komade s cvetnim uzorkom, uključujući i ovaj predivni sako, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram