Upečatljiva plavuša iz Kneza demonstrira kako se nose patike koje Kejt Midlton ne skida

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Udobne i kvalitetne, a idu uz sve.

Ovo proleće zadaje dosta muka Beograđankama, kako se u danu smene bar 2 godišnja doba, teško je odabrati odgovarajuću kombinaciju u kojoj neće biti suviše hladno ili vruće, a koja odgovara naletima kiše i vetra.

Ipak, naša Streetsyle patrola spazila je fenomenalno skockanu devojku, koja je uspela da odgovori na zahteve izuzetno kišnog dana.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Posebnu pažnju nam je privukao njen odabir obuće – onosno patika, koje čak i Kejt Midlton obožava, a mogu se često videti na ulicama Beograda.

Aleksandra je odabrala Veja bele kožne patike sa zlatnim znakom, za koje kaže da su joj omiljeni izbor kada vozi, ide u šetnju, ali i na posao, jer se lako uklapaju uz svaki outfit, a udobne su i lagane.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Uz dugačke svilene pantalone, sa crvenim, narandžastim i plavim motivima, odabrala je jednobojnu plavu majicu, a kako su oba komada modnog brenda Zara, boje su se potpuno stopile i sve je odavalo utisak kompleta.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Tome je dodala braon blejzer sa zlatnim dugmićima, takođe iz Zare, i formirala idealan poslovni autfit.

Od aksesoara je odabrala Zepter naočare za sunce u roze-plavoj boji, i XL kožnu braon Pinko torbu sa zlatnim detaljima.

Aleksandrin sklop neutralne palete uz dozu jarkih boja je prava inspriracija kada želimo ekfektan aufti za svaki dan, pogotovo uz patike koje možete nositi cele godine, od jutra do večeri.

Bonus video: Next Level French Manicure By Elvira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram