Tri najskuplje kombinacije koje je nosila Melanija Tramp

Melanija Tramp Foto: Douliery Olivier/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Melanija Tramp već dugo nije prva dama SAD, ali njeni modni izbori se i dalje pamte. Dok mediji pišu da više nikada ne želi da se vrati u Belu kuću, vredi podsetiti se zbog čega su je mnogi proglasili najbolje obučenom ženom na toj poziciji u istoriji. Umela je odlično da odabere spektakularnu dizajnersku odeću, ali i da izdvoji poprilične sume za dragocene komade...

Melanija je potpuno promenila stil od kad nije prva dama, a sada oprezno čuva svoju privatnost i retko se pojavljuje u medijima.

Mediji pišu da ne želi da se njen suprug ponovo kandiduje za predsednika.

„Melanija je jasno je stavila do znanja da nije zainteresovana da to ponovi „, kaže izvor za People.

„Ona voli porodicu i svoj privatni život. Život pod lupom medija nije za nju“, dodao je.

Njen prioritet je sin Baron, koji je upravo počeo studije na Oksbridž akademiji u Vest Palm Biču. U pitanju je škola koju je osnovao preduzetnik-milijarder sa Floride, Bil Koh.

„Potpuno je uključena u Baronovo obrazovanje, aktivnosti nakon škole i sveukupno blagostanje“, kaže izvor.

„Ona nije nimalo zainteresovana za drugu kampanju i sigurno neće da učestvuje u njoj“, ponavlja.

Tokom svog vremena u Beloj kući, Melanija nije mnogo govorila, ali su njeni autfiti izazivali puno pažnje. Ona zaista nije štedela na svom garderoberu, a tri najskuplja komada koje je nosila imaju vrtoglavu cenu.

„Kežual“ autfit vredan preko 14.000 dolara

Melanija je nosila pantalone širokih nogavica Bally vredne 575 dolara, uz potpetice Manolo Blahnik vredne 595 dolara. Ovu kombinaciju je odabrala kada se 2017. preselila u Belu kuću sa sinom Baronom. Nosila je i torbu Hermes Birkin čija je procenena cena 13.000 dolara.

Efektan kaput vredan preko 50.000 dolara

Pamtiće se i njen Dolce & Gabbana kaput od 51.500 dolara na samitu G-7 u Italiji. Tada je dobila oštre kritike, jer većina Amerikanaca toliko ne zaradi ni za godinu dana.

Istorijska haljina

Noć nakon inauguracije, na balu, Melanija je nosila Herve Pierre tolaletu šivenu specijalno za nju.

Kreacije koje prve dame nose za ovaj bal su neprocenjive. Melanija je svoju haljinu poklonila izložbi Smithsonian’s First Ladies Collection u Nacionalnom muzeju američke istorije.

Foto: LEIGH VOGEL / UPI / Profimedia

*

***

Bonus video: Madona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram