Melanija Tramp skroz promenila stil nakon Bele kuće

Melanija Tramp
Melanija Tramp Foto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Ona je bila jedna od najbolje obučenih Prvih dama SAD ikada, a mnogi njeni autfiti su nezaboravni. Melanija Tramp se nakon gubitka na izborima povukla u anonimnost, ali je u Njujorku primećena u dve kombinacije koje su dosta različite od onoga što je nosila u Beloj kući.

Prelepa Melanija mamila je uzdahe u svojim odmerenim, elegantnim, pažljivo izabranim dizajnerskim komadima na kojima nije štedela.

Procenjuje se da je njen ormar tokom Trampovog mandata koštao više od milion dolara – ali je bar birala odeću u kojoj je zaista izgledala baš kao milion dolara.

U jednom od svojih retkih javnih izlazaka nakon napuštanja Vašingtona u januaru, bivša prva dama uslikana je kako stiže u Tramp kulu na Menhetnu.

Odmah je primetna razlika u njenom stilu oblačenja – odbacila je elegantne haljine, suknje i ukrojena odela. Takođe, pozdravila se i sa visokim potpeticama.

Naglasak je na praktičnosti – Melanija nosi udobne baletanke, lepo ukombinovane sa belim pantalonama i bluzom, preko kojeg je prebacila Burberry blejzer.

Spoj neutralnih boja na njoj izgleda sofisticirano, a ponela je i Birkin belu torbu koja je simbol prestiža.

Melanija je na istom mestu još jednom viđena u istim pantalonama, koje su joj očigledno omiljeni letnji komad.

Autfit je transformisala promenom samo jednog komada – umesto blejzera odabrala je tamnu košulju sa velikim džepovima.

Kombinacija je izgledala jednako dobro, istovremeno komformno ali i elegantno.

Nakon povlačenja iz politike, Melanija provodi veći deo svog vremena u resortu Mar-a-Lago u Floridi, gde uživa u spa tretmanima.

***

Bonus video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram