Trendovi 2021: Četiri boje će obeležiti modu u ovoj godini

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svaka nova sezona donosi i boje koje dominiraju u omiljenim radnjama i koje postanu glavni trendovi. Koje tonove ćemo najviše nositi u narednom periodu?

Možda imate boje koje su vama omiljene, koje vam dobro stoje i na koje ste navikli – ali retko ko može odoleti lepom komadu u boji koja je van naše „zone komfora“.

Pročitajte još:

Kombinovanje novih boja može doneti svežinu vašim autfitima, učiniti dnevne kombinacije zanimljivijima i čak vam popraviti raspoloženje.

Police najpopularnijih radnji polako se pune odećom iz novih kolekcija, a među komadima za nadolazeće razdoblje ističu se i četiri zanimljive boje koje ćemo, čini se, uskoro sve više viđati na gradskim ulicama, kako piše Zadovoljna.hr.

Ove četiri boje su u pitanju.

Boja mlečne čokolade

Kada su u pitanju neutralnije boje, braon često zaostaje za crnom, sivom ili mornarskom plavom. Ipak, ona ima svoje mesto u mnogim garderobama, a ove godine nosiće se nešto svetliji smeđi komadi s kojima se vrlo lako postiže elegantan izgled.

Boja maslaca

Ova suptilna, pastelno žuta nijansa biće idealan izbor za letnje komade, ali već sad može da izgleda sjajno. Već su prošle godine brojni modni dizajneri uvrstili ovu boju na modne piste, a ako pitate modne znalce, reći će vam da je boja maslaca utešna poput toplog zagrljaja.

Boja morske pene

Ova pastelna nijansa zelene boje smestila se negde između tirkizne, boje mente i akvamarina. Biće idealan odabir za trenutak u kojem polako počnemo da izlazimo iz zime i ulazimo u proleće.

Džemper, 3.290 dinara; Foto: Zara
Vatrogasna crvena

Za kraj ostala je ova upečatljiva boja s kojom je teško ostati neprimećen. Međutim, ona nikako ne treba biti rezervisana samo za posebne prilike. Pletivo, bluze, ležerne haljine… sve to izgleda sjajno u vatrogasno crvenoj boji.

Haljina, 4.499 dinara; Foto: Orsay

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram