Trajni nakit – novi modni trend za kojim žene lude

nakit
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li biste želeli narukvicu koja će zauvek biti na vašoj ruci?

U svetu koji vrvi od mode i modnih dodataka novi trendovi se stalno pojavljuju i šire veoma brzo zahvaljujući internetu i društvenim mrežama.

@victoria Forever bracelet from @mettle.gals 🤘🏻 #permanentbracelet #jewelrybusiness #permanentjewelry #dallas #texas #dfw #smallbusiness ♬ Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) - ABBA

Kada neko od influensera pokrene novi trend, ne prođe mnogo vremena dok se on ne raširi po svim mrežama i ljudi krenu da ga primenjuju u svakodnevnom životu.

Jedan od najnovijih trendova koji se pojavio u poslednje vreme na TikToku je takozvani trajni ili večni nakit.

Zvuči baš onako kako jeste – večno. To su narukvice, uglavnom od zlata, koje nikada nećete moći da skinete sa vašeg zgloba sem ako nemate specijalne makaze, jer nemaju kopču.

Potpuno je prilagođena vašoj ruci jer je napravljena po meri, a postavlja se vrlo lako – samo se zavari.

U Americi, gde je trend već uzeo maha, mlađima od 10 godina nisu dozvoljne, a svi oni koji još uvek nisu napunili 15 mogu da je stave samo uz pristanak i pratnju nekog od odraslih – baš iz razloga što ne može da se skine bez posebne opreme.

Iako varenje blizu kože zvuči pomamalo strašno, korisnici uveravaju da nije uključena nikakva vatra ili toplina. Ceo proces traje manje od tri minuta, Nakon što odrede širinu narukvice, odseku je i obmotaju oko ruke, zatim delikatno zavare krajeve.

Da li biste se osmelile na ovaj modni potez?

moda

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram