Tamara Kalinić: Šta me ispunjava više od pratilaca i para

Moda i lepota 22. jun 202121:15 > 23. jun 2021 12:53
Tamara Kalinić
Foto: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Modna blogerka Tamara Kalinić nedavno je boravila u Beogradu. Za Zadovoljna.rs ona kaže da iako na Instagramu ima milion pratilaca - fanovi i novac nisu njena sreća.

„Pratioci na Instagramu ne kupuju sreću. Taj broj definitivno ne možete da osetite. Ništa vam ne pruža ujutru kad ustanete ili kada legnete u krevet uveče. Meni taj broj ne hrani ego“, kaže za naš portal Tamara i objašnjava da joj ni novac nije najbitniji.

Tamara Kalinić
Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Ni novac ne može da kupi sreću. I ranije sam ga imala, ali opet nisam bila srećna“, kaže ona.

Pa šta je onda ispunjava?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

„Jako sam emotivna osoba, tako da je ljubav ono što me čini srećnom. Nekada me je ispunjavao posao, posebno u devedesetima, jer jako volim modu. Ali kada sam pronašla pravu ljubav, tek tad sam shvatila da je ljubav nešto što me najviše ispunjava“, rekla je Tamara.

Njeni pratioci na mrežama je često pitaju zašto nikad ne prikazuje svog dečka i ubeđeni su da ga iz nekog razloga krije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

„Ja ne krijem partnera, iako to ljudi misle. Jednostavno ne objašnjavam. Nije to moj posao da pričam o svom privatnom živoru. Želim da budem što profesionalnija i da se fokusiram na modu“, zaključila je Tamara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

kk