Šminkeri sada dodaju rumenilo kada stavljaju korektor – čudno, ali radi

Foto: Instagram/stxph.h

Novi trik u šminkanju koji nastoji da nam promeni svakodnevnu rutinu prekrivanja podočnjaka.

Sa brzom pretragom po internetu danas vrlo lako možete da pronađete razne savete i instrukcije kako da poboljšate svoju veštinu šminkanja, ali sa velikim brojem influensera koji svakodnevno šeruju savete i trikove često se izgubimo u bezbrojnim mogućnostima i novim trikovima koji treba da nam pomognu da upotpunimo naš savršeni mejkap.

Ako imate muke da pokrijete tamne podočnjake, a do sad se ni jedan korektor nije pokazao kao dovoljno dobar za taj zadatak, pronašli smo za vas ovaj trik uz pomoć rumenila za koji svi tvrde da zaista ima uspeha.

Ceo hajp oko ovog trika je započeo šminker i influenser Paintedbyspencer koji je u svom videu objasnio kako funkcioniše rumenilo kada se nanese ispod korektora.

@paintedbyspencer Reply to @thekimmys lemme’ explain 🥰 #undereyeblush ♬ original sound - SPENCER

Ubrzo za njim su mnoge devojke počele da isprobavaju ovaj trik samostalno da bi se uverile da li radi, a šminkerka Alisija je navela u svom TikTok videu da joj je ovaj trik promenio život i da nije verovala da zaista pomogne u pokrivanju podočnjaka.

@makeupbyalissiac Mixing liquid blush with my concealer has changed my life #BeautyHacks #BeautyReview #makeuptutorial ♬ Under Eye Blush - SPENCER

Kao što možete da vidite u videu, ona na područije podočnjaka prvo potezima četkice nanese tečno rumenilo, a zatim preko njega stavi korektor i sve lagano ublenduje.

U komentarima na video ove devojke, mnogi su rekli da im je trend promenio način šminkanja zauvek, ali neki korisnicu su izrazili nezadovoljstvo tvrdeći da je ovaj trik namenjen isključivo onima koji nemaju problema sa ozbiljnim crnim krugovima oko očiju.

Videe pogledajte sami pa procenite, da li ovaj novi potez u vašem svakodnevnom nanošenju korektora zaista može da promeni vašu ustaljenu rutinu prekrivanja podočnjaka.

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram