Papuče koje su hit ovog proleća viđale smo na Brac lutkama

Ovog proleća svi ćemo iz čizmi u papuče, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svaka žena koja se igrala sa ovim lutkama, ili ih kupovala svojoj deci - zna o čemu se radi.

Ko je obožavao trend poznatog modela ‘Lita’ brenda Jeffrey Campbell sada će ponovo uživati jer – platforma se vratila na velika vrata.

Od pre par godina uživamo u vojničkim čizmama na platformu, pa čak i gležnjačama, a prošlo leto nam se ušunjala u vidu potpetica. Međutim, ove sezone sprema nam se nešto novo i ko se seća Brac lutaka seća se i ove obuće – papuče na platformu.

Cipele sa platformom su san snova snova iz nekoliko razloga: udobna potpetica jer zaista nije tako visoka kao što izgleda kada je u pitanju dvostruka platforma, čini da vaše noge izgledaju izuzetno duge (do poda što se kaže) i bukvalno mogu da idu uz bilo koji autfit. A, mi smo za vas istražili i izabrali naših omiljenih deset modela koje možete nositi u izlazak, na plažu, na kafu ili pak u šetnju.

Ako ste za papuče sa zatvorenim prstima, ali da i dalje postižete efekat dugih nogu, Zara je našla rešenje – kožne klompe. I možete ih pronaći u njihovim radnjama po ceni od 4.590 dinara.

Foto: Zara

Ukoliko ipak želite da vam noga u potpunosti diše, možete pronaći i takav model u Bershki – i to u zelenoj boji. Iskreno, na haljinicu u ljubičastoj, ili možda čak i jednostavnu belu, i zelene sunčane naočare – spremne ste za ovu sezonu. A, cena im je vrlo prihvatljiva i iznosi 3.990 dinara.

Foto: Bershka

Još šareniji model možete pronaći u Shoestaru, te su ove cvetne papuče brenda Antonella Rossi na velikom sniženju, te su sa 5.999 dinara snižene na čak 1.799 dinara.

Foto: Shoestar

Nešto više crne kožne papuče četvrtastog oblika su dostupne u Zari po ceni od 6.990 dinara.

Foto: Zara

A, ako baš želite da prošarate svoje autfite u Bershki su dostupne papuče sa kariranim dezenom, i to po ceni od 3.990 dinara.

Foto: Bershka

Takođe, u svetlo rozoj boji su i Steve Madden papuče u Fashion&Friends radnja po ceni od 9.990 dinara. One doduše imaju nešto nižu prednju platformu, ali niža je i peta. Idealne za svaki dan.

Foto: Fashion&friends

Anontella Rossi nudi i model za plažu. Kaiševi su u animal printu, a platforma je obložena jutom. Cena im je u Shoestaru 3.999 dinara.

Foto: Shoestar

U Carvel prodavnicama postoje Ipanema papuče na platformu, samo što je njima peta u animal printu, a kaiševi su od silikona.

One su poznate po svojoj udobnosti, a sada donose i eleganciju – i to po ceni od 2.095 dinara.

Foto: Carveonline

Dok Michael Kors ima japanke na platformu koje možete pronaći u Office Shoesu. Model je bele boje sa prepoznatljivim logom na vrhu koji se vidi iznad prstiju i nazivom brenda na platformi, a cena im je 4.490 dinara.

Foto: Office shoes

***

Bonus video: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram