Omražene cipele Sofije Vergare: Kritičari ih pljuju, ona ih ne skida

Sofija Vergara
Sofija Vergara tera po svom; Foto: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia.rs

Slavna glumica Sofija Vergara prosto obožava cipele na visoku platformu. Mnogi ih vide kao oličenje neukusa, ali Vergara ih nosi doslovno uvek.

Lepu 47-godišnju Kolumbijku malo-malo vidimo u omiljenoj obući, i kad ide do prodavnice, i kad je na crvenom tepihu. I sama je priznala kako toliko voli da nosi visoke potpetice da povremeno mora zaista da natera sebe da obuje bilo šta ravno.

Mada se nakon 11 sezona oprostila sa serijom „Moderna porodica“, Vergara je i te kako i dalje na malim ekranima budući da je dobila priliku da se okuša kao sudija u popularnom šou-programu „America’s Got Talent“.

Sofija Vergara
Mnogima su ove cipele oličenje neukusa; Foto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia; MEGA / The Mega Agency / Profimedia; EVGA/ Profimedia.rs

Tim povodom Sofija je preko društvenih mreža priznala kako jedva čeka da uskoči u nove cipele i okuša se u ovoj novoj ulozi. A sudeći prema fotografijama nastalim neposredno pre odlaska na audiciju, glumica je doslovno uskočila u nove cipele.

Pročitajte još:

Naime, mnogima su pažnju privukle njene crne retro platforme s otvorenim prstima koje krasi peta od 14 centimetara. Reč je o modelu cipela „Dalida“ iz nove kolekcije luksuznog brenda Amina Muaddi, čija cena ide do 700 evra.

„Da budem iskrena, za mene nije trud obuti cipele na visoku petu, za mene je trud ne obuti ih“, otkrila je jednom prilikom.

Glumica se ne obazire na one koji kažu da ovaj model cipela izgleda jeftino, da pre priliči plesačicama u striptiz klubovima. Ona jednostavno tera po svom. Bravo!