Nina Badrić u haljini u kojoj žene uvek izgledaju dobro

nina badrić
Nina Badrić Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

Gabriela "Coco" Chanel zadužila je svet mode kada je 1930-ih dizajnirala malu crnu haljinu. Ovaj vanvremenski odevni komad urađen je jednostavnim krojem koji se nameće kao nepogrešiv izbor u mnogim situacijama.

Mala crna haljina nosi se za svakodnevne poslove, odlazak na posao i kafu sa prijateljima, ali i za svečane prilike poput vjenčanja, proslava rođendana i raznih godišnjica, koktela i slično, piše zadovoljna.hr.

Ne samo da je fleksibilan komad koji se može kombinovati sa modnim dodacima na različite načine, već i haljina koja vizuelno istanji figuru. Nije ni čudo što većina žena ima barem jedan model ove haljine u svojoj garderobi.

Mala crna haljina omiljena je i Nini Badrić. Hrvatska pevačica odabrala je mini model od baršuna u crnoj boji sa dugim rukavima i mašnom oko struka koji je naglasila njenu ženstvenu figuru.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Izdanje je upotpunila sa efektnim kožnim štiklama italijanske modne kuće Guči sa potpeticom od 10,5 centimetara. Ženski model color-blok cipela u roze, crnoj i beloj boji i sa kaišom oko zgloba savršeno se uklopio u Ninin prefinjen stajling.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL