Najskuplja kraljevska haljina iz 2021. podelila je mišljenja

Foto: Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Prošla godina donela je, između ostalog, povratak na crvene tepihe i izdanja poznatih za pamćenje. Mnoge poznate ličnosti ostavile su nas bez teksta svojim izgledom, kako stilski tako i lepotom. Kao i svake godine, veb stranica specijalizovana za modu koju nosi britanska kraljevska porodica UFO No More pripremila je rang listu na kojoj možemo videti ko je od njih bio najrasipniji tokom 2021. godine.

Moramo priznati da nismo bili nimalo iznenađeni da je u svoj stil najviše novca uložila Kejt Midlton.

Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijama i buduća engleska kraljica, potrošila je više od 100.000 evra na 118 odevnih predmeta koje je nosila tokom svih javnih nastupa. No, cifra je sigurno i viša, piše City magazine.

Među izdanjima koja su na nas ostavila najbolji utisak, bez sumnje, nalazi se i upečatljiva zlatna haljina sa šljokicama s potpisom Jenny Packham koju je nosila na britanskoj premijeri novog filma o Džejmsu Bondu. Odevni predmet s cirkonima, plaštom i V izrezom, pobrao je sve simpatije.

No, upkos podatku koji ste pročitali, Megan Markl bila je ta koja je ponela pojedinačno najskuplji odevni predmet godine. Reč je o crvenoj gala haljini brenda Carolina Herrera koju je nosila za svoj povratak u javnost, na prestižnom događaju u Njujorku, u novembru.

Društvene mreže tada su se usijale od komentara na račun dizajna. Vojvotkinja od Saseksa odabirom ovog upečatljivog komada htela je svima jasno da stavi do znanja da je zadovoljna novim životom preko okeana.

***

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram