Modni uzor Dina Merlina su ptice – imamo i dokaz

Dino Merlin Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Dino Merlin je jedna od najvećih zvezda Balkana, a nedavno je izašao njegov novi spot u kojem je dosta promenio svoj imidž. Tviter zajednicu su Dinovi autfiti podsetili na jednu neočekivanu životinju - pticu!

Zvuči čudno, ali ima smisla kada pogledate fotografije. Dino Merlin neretko bira živopisnu odeću, smele boje i dezene, a u prirodi se baš tim osobinama ističu brojne ptice.

To je uočio neko na Tviteru i napravio vrhunska poređenja.

Dino Merlin jednom prilikom nosio je crno belu košulju, koja neodoljivo podseća na crno belog detlića.

Sasvim je moguće da Dino Merlin ima neku tajnu vezu sa detlićima, jer je jednom prilikom iskopirao crvenoglavu pticu. Naime, na jednom koncertu imao je jarko crveni šešir.

Ni pink boja Merlinu nije strana – ali nije strana ni pticama. Naime, u prirodi postoji crvendać koji ima perje u ovoj raskošnoj boji.

Merlin je nedavno predstavio javnosti svoj novi, sveži i moderni imidž, pa se u spotu pojavio u zanimljvoj nebesko plavoj trenerci. Neodoljivo podseća na jednu vrstu plave ptice – uverite se i sami.

A čak i ekstravagantno odelo ovog pevača ima svoj pandan u svetu ptica – afričkog detlića.

A tu je i Merlin u izdanju kao iz filma Vesa Andersona. U istom filmu lako bi umesto pevača mogao da se pojavi ljubičasti čvorak.

Ne možemo da govorimo o modi i pticama a da se tu ne pojavi neki šareni papagaj. A za njim i Merlin koji ga je iskopirao – u roze košulji i plavom blejzeru.

Ovo je verovatno najveći kompliment za Merlina, s obzirom na to da se njegov stil zaista jedinstven. Velika je čast deliti autfite sa najlepšim pticama prirode.

Pročitajte još:

Takođe, ko god da je primetio ove sličnosti, zaista je genije sa neverovatnom moći zapažanja – i odličnim smislom za humor.

Da li postoji još neka ličnost čija vas je odeća neodoljivo podsetila na neku životinju?

Pišite nam u komentarima!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram