Modni trikovi za vizuelno duže noge

Trikovi za duže noge
Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Žene koje žele veće grudi na raspolaganju imaju čitav spektar načina da dođu do njih - od pušap bruseva do plastičnih hirurga. Isto važi i za žene koje žele tanju figuru, punije usne, lepši ten... Ipak, onimA koje bi volele duže noge ostaju samo trikovi s odećom i obućom.

Visoke potpetice su uobičajeno rešenje za vizuelno duže noge, ali postoji još čitav niz trikova s odećom koji imaju taj efekat.

Visoki struk

Ako želite da vizuelno produžite noge, birajte pantalone i suknje visokog struka. Isti efekat imaju i haljine i kombinezoni istaknutog struka, koji dodatno možete naglasiti kaišem.

Sve u jednoj boji

View this post on Instagram

Just finished catching up on the kids homework ??

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on

Odeća u istoj boji od glave do pete ne samo da produžava noge već celu figuru čini višom, jer se pogled ne „prekida“ drugim bojama.

„Nude“ odeća i obuća

Boja kože će vizualno takođe izdužiti noge, a efekat ćete pojačati cipelama čiji prednji deo ide u špic ili sandalama s tankim kaišićima.

Zvoncare

Popularne zvoncare pogrešno bije glas da skraćuju figuru – ako uzmete one s blagim zvonom, ekstremno dugačke tako da im se rub vuče po podu, pa još uz njih obujete štikle, utisak dužih nogu neće izostati.

Kratke majice i topovi

Savršena kombinacija su pantalone i suknje visokog struka i kratkog topa ili majice – istovremeno skraćuje gornji i produžava donji deo tela.

Goli gležnjevi

Za sve koji se u kratkoj odeći ne osećaju najbolje, dobra je vest da će i malo kože na golom gležnju u sandalama vizualno produžiti noge, savetuje 24sata.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram