Modni kiks Viktorije Bekam kojim nije impresionirala Ameriku

viktorija bekam
Foto: Retna/Photoshot / Avalon / Profimedia

Viktorija Bekam nedavno se pojavila na snimanju čuvenog tok šou programa "Good Morning America" na Tajm Skveru u Njujorku. Njen stajling ipak nije oduševio Amerikance.

U dugim jarkožutim zvnocarama, crvenoj bluzi i sa zelenom torbicom – čuvena Poš je samouvereno pošla na gostovanje u poznatu emisiju.

viktorija bekam
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovaj model pantalona visokog struka, kao i crvena bluza sa crnim detaljima na rukavima bili su njen izbor za nastup u Velikoj jabuci.

Efektnim autfitom Viktorija je još jednom pokazala svoje vitko telo, s tim što su mnogi primetili da je trebalo malo više da pazi na izbor brushaltera i da je pokazala više nego što bi trebalo.

Takođe, mnogi joj zameraju i na spoju boja, pa kažu kako se od kraljice stila ne očekuje da se pojavi u ovakvoj kombinaciji.

I kao da baš ništa ne valja od onog što je obukla, ima i onih koji kažu kako nikom zapravo ne trebaju ovako duge pantalone kakve je ona ponela.

Izgleda da je Viktorija navikla svoju publiku na svedeno, otmeno i – klasiku i da joj bilo kakav izlet ovog tipa jednostavno ne opraštaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale