Ležeran autfit rediteljke u kojem bismo proveli celo leto

Moda i lepota 04. jul 202120:41 > 05. jul 2021 08:03
Ana rediteljka
Foto: Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Jednostavnost je nekada sve što vam treba za dobar autfit - svi dobro znamo izreku „manje je više”. To posebno važi leti, kada nam svaki višak odeće smeta. Pozorišna rediteljka ima odličan recept za ležernu letnju kombinaciju.

Šorts ili bermude su najudobniji odevni komadi u toplim mesecima. Nosimo ih kad god možemo – iako šorts nije baš prikladan za posao, bermude se mogu kombinovati na nekoliko šik načina.

Ana rediteljka
Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

U Knez Mihailovoj sreli smo Anu Grigorović, pozorišnu rediteljku koja stoji iza režije opere „Na uranku”, kao i predstava „Magično popodne” i „Pedeset udaraca”.

Ana je bila obučena sasvim opušteno, u dnevnoj varijanti. Džins šorts kombinovala je uz crni top v izreza.

Ana rediteljka
Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Ležeran šorts koji nije sasvim kratak i malo šireg kroja uvek će vam dobro doći u ormaru i super izgleda uz većinu topića, majica i košulja. Anin je Levi’s, dok je sve ostalo što nosi iz Zare.

Dodala je minimalističke sandale, kao i zanimljiv, efektan ranac i nezaobilazne sunčane naočare.

Ana rediteljka moda
Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

„Moj stil je eklektičan, nosim sve i svašta. Menjam likove stalno. Imam taj svoj dnevni izgled, ali i večernji kad idem negde – hajinice i pantalone”, rekla nam je o svojim modnim izborma.

Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

U njenoj kombinaciji svakako bismo proveli svaki dan, jer je udobna a izgleda sjajno. Jedva čekamo da gledamo Aninu sledeću predstavu!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram