Ko je prva srpska dizajnerka koja ima kolaboraciju sa brendom Off-White

Foto:PENOMEDIA

Dizajnerka Nina Rajak je redizajnirala fudbalski dress s potpisom Off-White.

Dizajnerka Nina Rajak prošlog meseca predstavljala je Srbiju u Kataru na modnoj reviji ikada koju je organizovala čuvena Carine Roitfeld. Qatar Fashion United by CR Runway održan je tokom FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu 2022.

Pored najpoznatijih svetskih modnih kuća kao što su Prada, Saint Laurent, Versace, Dior, Burberry, Valentino, Giorgio Armani okupio je i slavna imena poput Adriane Lime, Davida Beckhama, princeze Al Mayassa bint Hamed Al-Thani, i mnogih drugih.

Foto:PENOMEDIA

Na stadionu Ras Abu Abud srpska dizajnerka prezentovala je svetu deo svoje ready-to-wear kolekcije, a pored toga i specijalnu kolaboraciju sa Off-White-om, koji je na svetskim listama najpoželjnijih brendova tokom prethodnih pet godina prestigao Gucci i Balenciagu.

Foto:PENOMEDIA

Specijalno za ovu priliku, Off-White je kreirao fudbalski dres, a Nina Rajak imala je zadatak da ga redizajnira u skladu sa svojim modnim pečatom.

Foto:PENOMEDIA

Kako je prepoznatljiva po svom nekonvencionalnom dizajnu, 3D formama i futurističkim materijalima, Nina je u ovaj modni komad inkorporirala elemente od crnog lateksa, kreirajući savršen spoj svojoj novoj capsule kolekciji: lateks pantalonama, suknjama, haljinama i jaknama.

Foto:PENOMEDIA

Nina Rajak x Off-White dres krajem februara biće izložen u Glavnoj ulici u tržnom centru Galerija.

Foto:PENOMEDIA

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram