Kilibarda i Gavrilović: Modni okršaj dve gracije u plavom

moda
Foto:Nemanja Jovanović; Zoran Lončarević

Kako je to kad dve srpske lepotice odmere snage u izboru autifita, pokazale su sinoć Marija Kilibarda i Jelena Gavrilović.

Šah mat – uz taj kratak opis glumica Jelena Gavrilović je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je sa poznatim TV licem Marijom Kilibardom.

Njih dve su u Beogradu prisustvovale svečanosti povodom otvaranja Gran pri turnira, jednog od najvažnijih šahovskih događaja na svetu u 2022. godini.

To je bila prilika da vidimo kako to izgleda kad se dve srpske gracije nadmeću u autfitima.

Jelena Gavrilović, koja uveliko važi za modnu ikonu sa ovih prostora, obukla je indigoplavi uzani kombinezon. Ovaj komad se izdvaja od drugih naboranim dubokim dekolteom, plaštom koji pada na stranu i svetlucavim ukrasima.

#social-embed_0

Stajling je Jelena začinila srebrnim potpeticama i efektnim šljaštećim minđušama i ogrlicom, dok je kosu zalizala na pozadi.

Marija je, s druge strane, svoju dugu crnu kosu pustila da pada u krupnim loknama.

A njen kombinezon je bio takođe vrlo otmen, u tamnijoj nijansi koja ide ka ljubičastoj. Model je krojen tako da se blago širi ispod struka, a nogavice ležerno padaju ka podu. Kombinezon ima čamac izrez, a poseban detalj su izrezani rukavi, koji takođe ležerno padaju.

Marija je ovaj autfit upotpunila tamnosrebrnim štiklama i elegantnim satom.

Marija i Jelena su ovim potezom oduševile mnoge, pa im pišu da ne postoji merna jedinica za njihovu lepotu, da je od lepe žene jedino lepša visoka žena, a šale se i da nisu znali da je šah – tako lep.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram