„Grejs Keli“ venčanica Bajdenove unuke imala je jedan spektakularan detalj

Foto: Adam Schultz - White House via C / Zuma Press / Profimedia

Mlada je prošetala do oltara noseći haljinu Ralph Lauren inspirisanu legendarnom Grejs Keli.

U subotu se na južnom travnjaku Bele kuće udala Naomi Bajden, najstarija unuka predsednika Bajdena, za izabranika Pitera Nila pred oko 250 gostiju.

„Bilo je zadovoljstvo gledati Naomi kako raste, otkriva ko je i stvara tako neverovatan život za sebe“, rekli su predsednik i prva dama.

„Sada smo ispunjeni ponosom što vidimo da je izabrala Pitera za muža i čast nam je da mu poželimo dobrodošlicu u našu porodicu. Želimo im dane pune smeha i ljubavi koja postaje sve dublja iz godine u godinu”, dodali su.

Mlada je prošetala do oltara noseći haljinu Ralph Lauren inspirisanu legendarnom Grejs Keli. Detalj koji je bio čist spektakl je veo, koji je bio izuzetno dugačak i raskošan.

Naomi je ćerka predsednikovog mlađeg sina Hantera i njegove bivše žene Ketlin Bul. Nevestini roditelji upoznali su se dok su radili za Jezuitski dobrovoljački korpus u Portlandu, a Naomi je dobila ime po predsednikovoj prvorođenoj ćerki, koja je umrla u prvoj godini u saobraćajnoj nesreći 1972, zajedno sa njegovom prvom suprugom.

Prema pisanjima medija, mlada je igrala važnu ulogu u političkoj karijeri svog dede. Ona je 2019. sazvala porodični sastanak na kojem su ga ona, njene dve sestre i rođaci pozvali da se kandiduje za predsednika protiv Donalda Trampa.

Mladoženja Piter radi kao saradnik u Pravnom centru za nacionalnu bezbednost Džordžtauna, a takođe je politički aktivan. Studirao je političke komunikacije dok je bio na Univerzitetu Džordž Vašington i bio je pripravnik u Beloj kući tokom administracije predsednika Obame, a radio je i na kampanji Hilari Klinton.

Mladence je prvi put upoznao zajednički prijatelj 2018. Sada žive na trećem spratu Bele kuće u Vašingtonu.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram