Detalj na venčanici Džej Lo zbog kog će se dugo pričati o njenoj svadbi

dženifer lopez
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije tek onako odabrala baš tu haljinu.

Nakon nedavno održanog venčanja u Vegasu, glumica Dženifer Lopez ovog vikenda je ponovo rekla „da“ svojoj staroj ljubavi Benu Afleku.

Oni su priredili raskošnu ceremoniju u Aflekovom domu u Džordžiji, mesec dana nakon njihovog skromnog venčanja u Las Vegasu.

Mlada je nosila zadivljujuću venčanicu sa kratkim rukavima, isečenim leđima i krojem koji je isticao njene obline. Poseban detalj bio je ogroman veo koji se prostirao iza nje po zemlji.

I čim su fotke sa svadbe obišle svet, mnogi su počeli da se pitaju kako je Dženifer funkcionisala u ovoj haljini. Ali da sve prođe kako treba, taj veo dug oko šest metara povremeno su pridržavala njihova deca, petoro njih.

Džej Lo je odabrala spektakularan model haljine s potpisom Ralph Lauren. Kreaciju istog brenda ona je inače nosila na Met Gali 2021. ubrzo nakon što je obnovila vezu sa Aflekom. Ona je tada crvenim tepihom prošetala bez Bena, ali se srela s njim na zabavi.

Sada je u duhu obnove stare ljubavi odabrala baš haljinu Ralph Loren.

Mladoženja je nosio beli smoking i crne pantalone.

Zanimljivo je i da su svi gosti na venčanju bili obučeni u belo. Oni su uživali u velikom vatrometu i dobroj muzici.

Podsetimo, trodnevna intimna proslava za porodicu i prijatelje počela je večerom u petak, a senku na sve je nakratko bacila povreda Aflekove mame. Ona je hitno prevezena u bolnicu zbog posekotine na nozi, ali po svemu sudeći, uskoro će se pridružiti mladencima.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram