Ešli Grejem pokazala telo 13 nedelja posle porođaja

Moda i lepota 23. apr 202009:23 > 11. maj 2021 12:12
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

"13 nedelja posle porođaja počinjem da se osećam kao stara ja", piše manekenka Ešli Grejem na Instagramu i otkriva kako njeno telo izgleda sada.

Osim što je pokazala kako joj telo izgleda 13 nedelja posle porođaja, ona je demonstrirala i nekoliko vežbi koje radi kako bi se vratila u kondiciju, a pitala je i druge mame šta rade i koliko im je bilo potrebno da se ponovno osete svoje.

Ešli Grejem; Foto: Instagram/ashleygraham

Stručnjaci se slažu da bi posle porođaja trebalo da prođe minimum šest nedelja pre nego što se vratite svojoj fitnes rutini, odnosno vežbanju. Naravno, čak i taj savet treba uzeti s rezervom jer postoji niz faktora koji utiču na to kojim tempom će se mame oporaviti.

Pročitajte još:

Ešli je ubrzo posle porođaja pričala o tegobama koje je imala i podstakla je svoje obožavateljke da podele svoje priče i ne stide se postporođajnih problema sa kojima se suočavaju.

„Neka dignu ruku sve majke koje nisu bile svesne da će, pored bebe, pelene menjati i sebi. Posle toliko godina u svetu visoke mode, moj trenutno omiljeni odevni komad je jednokratni veš. Ko bi rekao“, napisala je Ešli o tegobama inkontinencije.

Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram