Dženifer Aniston 20 godina nosi istu haljinu

haljina dženifer aniston
Foto: CORE / Ferrari / Profimedia

Od 2000. godine do danas glumica Dženifer Aniston nije briljirala u maštovitosti na crvenom tepihu. Njen prvi izbor je skoro uvek crna duga haljina na tanke bretele s dubokim dekolteom. Kad gledamo fotke sa događaja u protekle dve decenije i ovih danas, teško je reći ima li ikakve razlike.

Dženifer Aniston igra na sigurno i retko kad eksperimentiše. Ali kažu mnogi da je preterala jer dve decenije na skoro svakom svečanom događaju nosi istu haljinu. Ne doslovno istu, ali isti model sa sasvim malim varijacijama.

haljina Dženifer aniston
Foto: Robert Bertoia Collection / Everett / Profimedia

Sve je počelo davne 2000. kad se tada 31-godišnja glumica sa Bredom Pitom pojavila u restoranu Morton na Beverli Hilsu nakon zabave magazina Veniti Fer na dodeli Oskara. Džen se tada pohvalila crnom uzanom haljinom i dekolteom koji će joj s godinama postati zaštitni znak, pišu na sajtu Repubblica.it.

haljina Dženifer aniston
Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Naredne godine, kada je na svečansoti People’s Choice dobila nagradu za ulogu u Prijateljima, Džen je ponela skoro istu haljinu, jedino se materijal malo razlikovao.

haljina dženifer aniston
Foto: Kathy Hutchins / Newscom / Profimedia

Godine 2003. odllučila se za nešto izazovnije izdanje sa još dubljim i nešto maštovitijim dekolteom.

haljina dženifer aniston
Foto: Ron Wolfson, 2004 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

Njen izbor za Zlatni globus 2004. bila je haljina s potpisom brenda Valentino – ponovo duga crna toaleta s tankim bretelama.

haljina dženifer aniston
Foto: Emilio Flores / Everett / Profimedia

Na dodeli Oskara 2006. Dženifer je, sada već očekivano, bila u dugoj crnoj haljini, ovog puta od tila, koju je uklopila sa Bulgari nakitom.

haljina dženifer aniston
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Godine 2010. stiglo je malo osveženje.

Pročitajte još:

Doduše, bila je to ponovo crna duga haljina, ponovo Valentino, ali makar s jednom razlikom – duboki šlic na stranu.

Na proslavi LACMA 2012. Džen se pojavila sa tadašnjim suprugom Džastinom Teruom, pretpostavljate, u dugoj crnoj haljini, ali sa nikad dubljim dekolteom. Pokazala je tada da zaista treba imati i smelosti i odličnu liniju za ovakav autfit, ali pokazala je i da nema mnogo inspiracije kad se sprema za izlazak.

haljina dženifer aniston
Foto: Dave Bedrosian / Zuma Press / Profimedia

Slično je bilo i pre tri godine na zabavi posle dodele Oskara.

haljina dženifer aniston
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I nedavno je Dženifer za onlajn dodelu Emi nagrada izabrala, šta drugo, nego dugu crnu haljinu s vrtoglavim dekolteom, kreaciju modne kuće Dior.

Rekli bi neki da Džen jednostavno nosi ono što joj dobro stoji i sa čim ne može da pogreši, ali više je onih koji tvrde kako poznata glumica nema nimalo mašte i kako nema opravdanja za to što poslednjih 20 godina za skoro svaku svečanost nosi bukvalno istu haljinu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram