Dve holivudske lepotice su snimljene istog dana u trenutno najmodernijim patikama. Kojoj bolje stoje?

Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia; JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Điđi Hadid i Kejti Holms snimljene su u šetnji po Njujorku u Adidas Samba patikama. Dok je Điđi odabrala noviji model, Kejti se odlučila za klasičan.

Prvi sunčani dani, kada tek naziremo miris proleća i uživamo u prvim toplijim trenucima, uvek su povod za one opuštenije i modernije autfite. Bilo da ste „jedna od nas“, ili svetski popularna glumica poput Kejti Holms, ali i Điđi Hadid, jedna od najlepših manekenki današnjice, prvi izlasci bez čizama i kaputa uvek započnu upečatljivim stajlinzima.

Ovog puta, istog dana u istom gradu, Kejti i Điđi su odabrale kombinacije koje dolaze kao vesnici prolećnih streetstyle trendova i kažu – spremite široke pantalone, bomber ili bajker jakne, a obavezno nabavite i jedne sambice.

Supermodel Điđi Hadid, po povratku u Njujork iz Milana, fotografisana je na doručku sa sadašnjim partnerom Bredlijem Kuperom. Njih dvoje od početka romanse privlače veliku pažnju medija, a posebnu iskru svemu daju njihovi usaglašeni autfiti.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i manekenka su prevashodno idealna inspiracija za streetstyle, a zajedno nameću i trendove.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Điđi uspela da u jednu klasičnu odevnu kombinaciju, ubaci skoro sve mondne trendove koje nam najavljuju za ovo proleće. Što se tiče palete boja, bordo je predisponirana da oboji naše ormane tokom 2024, a Điđi je odabrala kožnu bajkersku jaknu u ovoj nijansi. Upravo ovaj model jakne se našao kao ultimativni modni trend tokom Pradine revije u Milanu.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ispod nje, Điđi je obukla nude pleteni kratki džemper, koji je ukrasila uz nekoliko zlatnih ogrlica, čiji masivni povratak u svom sjaju dugujemo stilu žene mafijaša, koji dolazi kao kontrast eri nežnih i bež tonova.

Ona je odabrala i široke farmerke sa resama, koje su prepoznatljiv predstavnik kaubojskog trenda. Ovaj model dubokog struka i ukrašen roze, zelenim i cvrenima natpisima je kreacija dizajnera Najdžela Gzevijera, pobednika emicije „Next in Fashion“, koju Hadid vodi.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ključni detalj su upravo bile patike, u istoj boji kao i jakna. Njene Adidas Samba su model nastao iz saradnje sa brendom Wales Bonner i predstavljaju omaž fudbalu. Zbog jezika sa prednje strane podsećaju na kopačke, ali su zadržale klasičan izgled sambica, koje su trenutno jedne od najpopularnijih patika na svetu.

Điđi je od aksesoara odabrala braon naočare i mini crnu kožnu torbu, a kosu je podigla u zalizanu punđu za pun efekat ležernosti.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Istog dana, u istom gradu, glumica Kejti Holms je još jednom prošetala u omiljenom modelu brenda Adidas. Svakako da je isto reč o sambama, samo što Kejti radije bira crni klasičan model ovih 74 godine starih patika.

Ona je odabrala potpuno kežual stajling, na kojem je takođe uklopila sve modne smernice koje su se mogle uloviti na Nedeljama mode. Maslinasto zelena i tamno teksas pantalone su dva od osam modnih trendova iz Milana koje šoping asistenti preporučuju da već nabavite.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti se odlučila za postavljenu kabanicu u boji masline, a odabrala je i široke farmerke od tamnog teksasa.

Ovaj jednostavan, ali pažljivo kombinovan autfit je zaokružila braon džemperom i naočarima u animal print dezenu.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram