Điđi Hadid se oglasila nakon hapšenja zbog marihuane i svima zapušila usta

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Niko ovo nije očekivao od nje.

Poznata manekenka Điđi Hadid (28) je tokom odmora na Kajmanskim ostrvima uhapšena i optužena za posedovanje marihuane i pribora za konzumaciju, o čemu je svoje pratioce izvestila i na Instagramu, piše Daily Mail.

Manekenka je 10. jula u društvu prijateljice Lee Nikol Mekarti, stigla privatnim avionom na međunarodnu aerodrom Oven Roberts i prošla carinu sa svojim prtljagom. Međutim, carinici su joj pronašli malu količinu marihuane i opreme za konzumaciju nakon skeniranja njenih stvari.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Utvrđeno je da je marihuana bila ‘samo za ličnu upotrebu‘, ali su Hadid i Mekarti svakako uhapšene.

Devojke su kasnije puštene uz kauciju i naređeno im je da sačekaju suđenje , piše lokalni portal „Cayman Marl Road“.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Hadid i Mekarti pojavile su se pred sudom 12. jula i priznale krivicu. Kažnjene su novčanom kaznom od 1.000 dolara i protiv njih neće biti podneti dodatni postupci.

Kanabis na Kajmanskim otocima nije dozvoljen, ali ograničena upotreba CBD ulja je od 2016. dopuštena u medicinske svrhe.

Hadid je kasnije na Instagramu podelila niz fotografija sa svog odmora i napisala: „Sve je dobro što se dobro završi“, očigledno misleći na probleme sa zakonom.

Njen predstavnik za odnose s javnošću je rekao: „Điđi je imala marihuanu legalno kupljenu u Njujorku s medicinskom dozvolom. Marihuana je legalna za medicinsku upotrebu na Velikom Kajmanu od 2017. Njen dosije ostaje čist, a ona je uživala u ostatku vremena provedenog na ostrvu.“

Hadid nije dopustila da joj hapšenje pokvari odmor, pa je na Instagramu podelila mnoštvo fotografija u bikiniju na kojima se vidi kako pozira s prijateljicama, prenosi Jutarnji.

***

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram