Trbušnjaci Kejti Holms, o moj bože, trbušnjaci Kejti Holms!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kejti Holms je žena koja svojim poslednjim fotografijama kao da poručuje - ako ih imaš, pravi se važna.

Holivudska glumica ima 44 godine, a u šetnji Njujorkom je pokazala svoje savršene trbušnjake. A zašto i da ih ne pokaže? Očigledno je da se za njih baš mnogo potrudila.

Kejti Holms
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Holms je bez šminke, u sportskom grudnjaku Alo Yoga, zelenom donjem delu trenerke i Adidas patikama delovala kao da ide s treninga, ali ako obratite pažnju primetićete da nosi i  višeslojne zlatne ogrlice, efektne minđuše, naočare za sunce i veliku kožnu crnu torbu što je podiglo celu kombinaciju.

Iako je Kejti većinu svog privatnog života pokušavala da drži dalje od očiju javnosti, ipak je 2019. dala mali uvid u to kako ostaje u tako sjajnoj formi.

Kejti
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

„Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, inače mi postane dosadno. Volim spinning, boks i jogu, a ponekad imam i časove plesa“, rekla je za Shape.

Iako se oslanja na vežbanje da bi razbistrila um, fizička aktivnost joj je takođe pomogla da se dodatno poveže sa ćerkom Suri Kruz.

„Ponekad vežbam sa svojom ćerkom. Zavisi samo od dana. Imamo svoje rutine i povremeno se preklapaju. Ali ja je ne prisiljavam da radi sa mnom jer znam da je to jadno“, rekla je Kejti.

Kada je njena ishrana u pitanju, ona preferira uravnotežen pristup. Iskreno je izjavila: „Ako idem na večeru sa prijateljima, uživam u finom obroku. Ako je tu nezdrava hrana ja je uzmem, a onda samo jedem zdravije sledećeg dana.“

To otkriva i kako Kejti razmišlja o svojim obrocima, ona se povremeno prepušta želji za manje zdravom hranom, ali se trudi da većinu vremena bira zdravije opcije.

Opisujući svoju svakodnevnu ishranu, napomenula je: „Obično ujutro pravim smuti sa zelenim povrćem i voćem. I jedem puno salate i ribe. Trudim se da ne unosim previše ugljenih hidrata, poput testenine i hleba, jer sam od toga jako pospana. Ali volim hranu i volim da kuvam.“

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram