Poznata srpska doktorka otkriva koliko koštaju estetske korekcije „potpuno prirodne devojke“ – iznos će vas šokirati

Foto:TikTok/dr_kristina_davidovic

Doktorka Kristina Davidović kaže da najpopularniji trend estetske medicine za 2024. godinu jeste da izgledamo potpuno prirodno i objašnjava koliko ovaj izgled košta.

Stiže serija novih tretmana i korekcija, nakon kojih ćete izgledati isto – samo malo lepše. Ovo osveženje je upravo ono što su mnoge od nas čekale.

Ova godina donosi novi trend koji daje, kako kaže doktorka Kristina „da konačno izgledamo potpuno prirodno, nakon svih estetskih intervencija, bez obzira šta smo i koliko smo ih radili“.

Ona je u videu na TikToku pokazala i devojku na čijem licu se ne vide korekcije, i kako sama Kristina kaže „prvo biste pomislili da je prirodno lepa i da nikad ništa nije radila na sebi“.

@dr_kristina_davidovic12000 dolara je njeno godišnje održavanje!!!♬ The Champion – Lux-Inspira

I tačno, devojka sa negovanom kožom, gustim obrvama i punim usnama, deluje samo kao srećnica i miljenica Majke prirode. Ali realnost je malo drugačija, njeno godišnje održavanje i svi tretmani koje radi u toku 12 meseci koštaju 12.000 dolara.

Ova zapanjujuća cifra uključuje sledeće tretmane.

„Radim botoks dva puta godišnje u predelu oko očiju i čeonoj regiji, što košta po 1.000 dolara“, priča ona, pa dodaje da ne zaobilazi ni master botoks, koji se ubrizgava u mišiće vilice i iznosi 1.200 dolara.

„Dva puta godišnje dodajem i filere u usne, što koša po 100 dolara“, objašnjava.

„Dva puta godišnje radim i trap botoks koji mi mnogo pomaže i za koji izdvajam 1.600 dolara“, navodi ona pokazujući na predeo vrata i leđa, odnosno trapezni mišić smešten pored vrata koji ide prema ramenu i daje mu širinu. Ovaj botoks je doživeo popularnost i mnoge devojke su ga radile tvrdeći da vizualno stanjuje i produžava vrat.

„Jednom godišnje bockam usta kako bih održala oblik, i tada stavljam Volbellu koja košta 650 dolara“.

Što se tiče filera u jagodicama, ona kaže da ih je pojačala uz pomoć ubrizgavanja biostimulizatora pod nazivom „Sculptra“, koji pomaže da se stimuliše kolagen u koži i na taj način stvara glatku i nežnu kožu, a smanjuje bore. Ona koristi dve bočice godišnje, koje koštaju 1.600 dolara.

„Radim ‘vampirski’ tretman 3 do 4 puta godišnje, a mislim da sam ga u 2023. godini uradila 4 puta.“

Za četiri ova tretmana je izdvojila 3.000 dolara.

„Zatim je tu divni Co2 tretman koji radim tri puta godišnje, isključivo ispod očiju i košta me 1.500 dolara“, zaključuje ona.

Na samom kraju, doktorka Kristina Davidović navodi da su ovo cene koje jedna devojka u Americi izdvaja, dok bi kod nas verovatno sve koštalo upola jeftinije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram