Patike stare 74 godine pobedile su sve druge za ovo leto – evo kako ih kombinuju najbolje obučene žene sveta

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia;TheCelebrityFinder / SplashNews.com / Splash / Profimediač BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; erma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Patike koje možemo i mi da priuštimo, a idu uz sve.

Svakog leta „It“ devojke prikazuju neke nove patike u trendu – a ove godine sve je u znaku modela Adidas Samba. Sportske, ali elegantne, niskog đona imaju dobro poznate tri pruge sa strane. Kaja Gerber, Điđi Hadid i Kendal Džener su samo neke od poznatih koje su ispratile novi modni trend. Adidas Samba patike su savršeni izbor za šetnju, ali i za večernji izlazak.

Lansirane su 1950. godine i od tada su jedan od najvećih bestselera svih vremena zahvaljujući pristupačnoj ceni i tome što su lako dostupne u radnjama.

Inicijalno su napravljene kao patike za fudbal, ali danas ih nose najveće modne ikone Holivuda – Emili Ratajkovski, Kaja Gerber, Bela Hadid, Kejti Holms, ali i mnoge druge.

Poznate žene ih uglavnom biraju sa opuštene šetnje, a kombinacije su beskrajne. Uske farmerke i kratki top kao što je Kendal Džener odabrala, ili kratka suknja i beli top po uzoru na Emili Rajtakovski su samo neke od kombinacije uz koje Samba Adidas patike idu savršeno. Hilari Daf i Zoe Kravic su pokazale da se perfektno uklapaju i uz široke dugačke farmerke za nešto ležerniji izgled.

Iako Samba patike dolaze u različitim bojama limitiranih izdanja, čini se da je glavna kombinacija koju trendseterke vole  – klasična crno-bela.

Pogledajte nekoliko kombinacija zvezda u ovim patikama.

Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: TheCelebrityFinder / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto:TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

***

Bonus video: Humanitarna modna revija šnajderki iz Sombora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram