Kakva transformacija! Pobednica prvog Idola smršala 27 kg

Keli Klarkson Foto:Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i voditeljka Keli Klarkson se tokom svoje karijere često nosila s kritikama zbog fizičkog izgleda i borila se sa fluktuacijama u kilaži. Nedavno je priznala da je za njenu tranformaciju zaslužna disciplina zbog zdravlja i uzimanje jednog leka.

Mediji su često pisali o njenom višku kilograma, a ona je svojevremeno objasnila da je bila najnesrećnija kad je bila mršava. Naglasila je i da ne mari šta ljudi misle o njenom izgledu, dok god im se sviđa njena muzika.

Mnogi su primetili da se Keli poslednjih meseci u svom šou programu pojavljuje iz emisije u emisiju sve tanja i tanja, a mediji pišu da je izgubila 27 kila. Popularna voditeljka i pevačica sad je odlučila da progovori o svom gubitku kilograma i priznala da je koristila lek za mršavljenje jer je imala lošu krvnu sliku, prenosi Page Six.

Keli Klarkson
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Svi misle da je u pitanju Ozempic. Nije, to je nešto drugo, ali pomaže u razgradnji šećera. Očito moje telo to ne radi kako treba“, kazala je Keli i dodala da se pribojavala posledica zbog problema sa štitnom žlezdom.

Inače, ona je u više navrata komentarisala svoj gubitak kilograma, ali do sad nije htela da otkrije da je koristila neki od lekova za mršavljenje.

Keli Klarkson
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Smršala sam jer sam slušala svog doktora. Ranije to jednostavno nisam radila. Jedem zdravu mešavinu svega i puno hodam“, kazala je Keli i istakla da drži proteinsku dijetu za koju tvrdi da joj odgovara. I vidi se!

Pogledajte transformaciju Keli Klarkson kroz godine:

Keli Klarkson
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

*

Keli Klarkson
Foto: Albert Ferreira / Shutterstock Editorial / Profimedia

*

Keli Klarkson
Foto: Sharpshooter Images /Splash / Splash / Profimedia

*

Keli Klarkson Foto:Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Keli Klarkson
Foto: S Meddle/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

*

Keli Klarkson
Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram