Dijeta uz koju je Nina Badrić skinula 20 kg – izbacila jednu namirnicu

Nina Badrić
Nina Badrić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inspirisao je Novak Đoković.

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić ranije je imala 83 kilograma. Onda je isprobala jednu dijetu i prošle godine spala na 63 kg. Zanimljivo je da je ona čitavih 20 kilograma skinula samo jer je izbacila jednu namirnicu.

Nina je inače velika gurmanka i često je govorila kako voli da jede specijalitete od govedine, svinjetine i piletine, ali kada je shvatila da joj to što voli te namirnice neće baš pomoći u gubitku kilograma, odlučila se na drastične promene. A za to ju je inspirisao Novak Đoković.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

„Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno“, objasnila je na društvenim mrežama.

Pre nego što je odlučila da krene s tim, imala je 83 kilograma, a sada ima 63.

#related-news_0

Kada je prešla na tu dijetu, pevačica se preporodila.

„Prestala sam da jedem meso i dogodile su se velike promene u organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom i mnogo se bolje osećam. Ranije bih, kada bih pojela komad mesa, obavezno dva sata odspavala jer sam bila umorna. A sad sam mirna, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna“, rekla je Nina, priznavši kako joj je bilo teško na početku.

„Kada sam posle nekoliko dana shvatila da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale“, dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim mesa, iz ishrane je izbacila i gazirana pića, a testeninu je kako kaže, svela na minimum. Ne jede ni slatkiše, a kada joj dođe želja za tim, pojede samo dve do tri kockice tamne čokolade. Na njenom meniju sada su se našle zdrave namirnice.

„Povrće jedem neograničeno. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. Jedem voće svaki dan, ali umereno. Jedem i supe od povrća. One mi odgovaraju jer me zasite“, objasnila je u jednom šou programu.

U većini slučajeva za doručak jede ovsene pahuljice, za ručak grašak i šopsku salatu, a za večeru čorbu od brokolija, prenosi 24sata.hr.

BONUS VIDEO: Koje to greške pravimo dok držimo dijetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram