Ko je Elena Kapelaro, žena od koje se Novak Đoković ne odvaja

Foto: Credit line: Alessandro Di Marco / Zuma Press / Profimedia

Ona vuče bitne konce.

Zbog pobede na turniru u Adelejdu Novak Đoković je u žiži interesovanja, a ono što je najviše privuklo pažnju javnosti je činjenica da se bračni par Đoković u poslednje vreme gotovo svakodnevno nalazi u društvu jedne žene.

Čim su mediji primetili njeno konstantno prisustvo u društvu porodice Đoković, odmah su počeli s nagađanjem ko je misteriozna žena.

Reč je o Eleni Kapelaro, menadžerki Novaka Đokovića.

Foto: Credit line: Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak, koji je poznat po tome da konstantno radi na sebi, ali i usavršavanju svog tima, odlučio je da više vremena provede sa svojom menadžerkom, kako bi poboljšali rad na njegovom imidžu.

Elena je višegodišnja menadžerka Novaka Đokovića, a sa parom Đoković svakodnevno se savetuje o sledećim potezima, koji bi dodatno mogli da poboljšaju Novakov i do sada besprekoran imidž.

Foto: Credit line: Juergen Hasenkopf/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavnog tenisera upoznala je još pre deset godina kada je njen suprug Eduardo Artaldi u okviru kompanije Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu, potpisao ugovor sa Đokovićem.

Foto: Credit line: Juergen Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Porodica se od Elene ne odvaja, a da ona radi više nego dobar posao svedoči i Novakov besprekoran imidž u javnosti i sve veća popularnost koju uživa iz dana u dan.

***

BONUS VIDEO: Modne katastrofe na Met Gala večeri 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram